FIT

Ključne vježbe za ženstveno oblikovan struk!

Znamo kako do željenog izgleda!

Uz stražnjicu i noge, lijepo i ženstveno oblikovan struk jedan je od najvećih fitness imperativa, ali isto tako nerijetko je riječ o dijelu tijela koji je zahtjevno oblikovati i dovesti do željenog izgleda samo zato što većina prakticira pogrešne vježbe, no osim toga, tajna se zapravo krije u upornosti jer su vježbe namijenjene za oblikovanje struka poprilično jednostavne!

Iako su ravan trbuh i oblikovan struk povezane forme, zapravo zahtijevaju nešto različitije vježbe. Naime, kako biste oblikovali trbuh najprije je potrebno izgubiti neželjene kilograme i posvetiti se specijaliziranim vježbama, a kako biste oblikovali struk nije nužno potrebno gubiti kilograme već samo vježbati na ispravan način. Kao što smo spomenuli, vježbe za struk nisu teške, ali na početku mogu biti nešto napornije jer su podosta statične i zahtijevaju veći broj ponavljanja. Naravno, s vremenom tijelo će ući u ritam i te iste vježbe ćete obavljati s lakoćom, no kako bi učinak bio stopostotan ne zaboravite prilagoditi prehranu, unositi dovoljno tekućine i naravno, što više  aktivno živjeti. Tako možete biti sigurni da sjajni rezultati neće izostati, a ako između ostalog najviše želite poraditi na struku, u nastavku donosimo odličan video za koji vam nije potrebna dodatna oprema i možete ga izvoditi kod kuće!

Ovaj odličan trening traje svega desetak minuta, pa predlažemo da mu već danas pružite šansu i vrlo brzo uvjerite u njegovu učinkovitost!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 17.11.2020. u 13:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p