FIT

Košarka kao odličan način ljetne tjelovježbe!

Spajanje ugodnog s korisnim!

Dolaskom ljetnih mjeseci, moramo priznati da tjelovježba nerijetko pada u drugi plan prvenstveno zašto što ne znamo na koji način pomiriti odmor i aktivnost. Ipak, postoje odlični načini koju uključuju zabavu, ali i učinkovitost, stoga nema baš nikakvog razloga da ne isprobate interesantne metode koje sigurno neće razočarati!

Ljetni mjeseci uključuju asocijaciju na odmor i ležernost, a moramo priznati da se tjelovježba idejno ne uklapa u spomenuto. Unatoč tome, znamo da je prijeko potrebno ostati aktivnim i brinuti o tijelu, a za to postoje i sjajne vježbe, odnosno sportovi koji će odlično funkcionirati. Košarka je vrlo dinamičan sport koji nije isključivo samo za profesionalce, već je i savršena ljetna rekreacija. Gotovo svako mjesto u blizini ima košarkaške terene, što znači da nema baš nikakvog razloga da se s društvom ne uputite na večernju igru i druženje te u isto vrijeme zadovoljite sve potrebe. Naravno, uz samu tjelovježbu, vrlo je bitna i prehrana koja mora biti raznovrsna i uravnotežena, a nikako nemojte zanemariti niti unošenje dovoljno vode u organizam.

Iako ovdje govorimo o rekreativnoj košarci, u nastavku donosimo kratki video s osnovama koji će vam uvelike pomoći da pravilnije igrate te se u konačnici jako dobro zabavite!

Objavljeno: 26.07.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p