FIT

Lagane vježbe koje mogu raditi svi, a koje će potaknuti gubitak kilograma!

Jedva čekamo početi!

Nebrojeno puta je rečeno kako vježbanje ima brojne benefite osim samog fizičkog izgleda, ali ipak unatoč svemu što znamo poprilično je teško odvažiti se na prvi korak. Jedna od glavnih prepreka definitivno je težina samih vježbi, odnosno manjak naše kondicije zbog čega nam je sve teško, ali dobra vijest je što postoje odlične jednostavne varijante uz pomoć kojih ćete u krećem periodu pokrenuti tijelo i pripremiti ga za nešto zahtjevnije treninge!

Oni koji nemaju naviku vježbati i aktivan način života im dio svakodnevice jednom kada krenu nerijetko očekuju rezultate preko noći. Ipak, realnost je nešto drugačija te usprkos tome što postoje određene vrste treninga koje u krećem periodu pokažu prve rezultate, oni su zapravo tu kao motivacija da nešto radimo dobro i nastavimo dalje. Tip vježbi je vrlo bitno prilagoditi sebi, svojim potrebama i željama, a tek onda razmišljati o finalnim rezultatima. Za početak, ako niste dugo vježbali predlažemo da prvih nekoliko tjedana prakticirate jednostavne varijante.

Riječ je o vježbama nešto manjeg intenziteta, ali to ne znači da nisu djelotvorne i učinkovite, a prije svega sjajne da što prije osnažite i pripremite tijelo za izazovnije metode. Prakticirajući prilagođene vježbe na zdrav i prirodan način bez invazivnih treninga tijelo postupno jačate i dovodite u formu, a pritom pokrećete gubitak kilograma i učvršćivanje tkiva. Također, nije zanemariva niti činjenica da vam nakon nekoliko dana neće splasnuti motivacija jer ćete svakim danom primijetiti sve veću izdržljivost, stoga kako biste uspješno došli do zdravijeg načina života i boljeg fizičkog izgleda, u nastavku smo izdvojili odličan video s prilagođenim vježbama koji je sjajan za početnike koji s vremenom žele napredovati!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 15.01.2021. u 10:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p