FIT

Najbolje trake za vježbanje gluteusa za što učinkovitije rezultate!

Mali trikovi koji čine razliku

Sve je više vježbača koji prilikom vježbanja koriste elastične trake, a gotovo da i nema teretane koja danas nije opremljena ovim efikasnim pomagačima u izvođenju različitih vježbi. No, s obzirom na to da velika većina treninge obavlja u svojim domovima, imati vlastitu elastičnu traku velika je prednost.

Ako uzmemo u obzir visoku praktičnost, efikasnost i lakoću korištenja, nimalo nas ne iznenađuje popularnost ovog fitness rekvizita koja je u posljednjih nekoliko godina munjevito porasla, a posebice otkako je velika većina vježbača treninge potpuno preselila u svoja četiri zida. Ipak, upravo zbog toga što korištenje elastičnih traka izgleda vrlo jednostavno lako je zaključiti kako nema puno prostora pogreškama prilikom vježbanja, što ne može biti dalje od istine. Izuzetno je bitno odabrati traku koja odgovara vašoj formi; ako odaberete izuzetno čvrstu traku, a niste u kontinuiranom treningu, riskirate ozbiljne ozljede stoga je za vas idealan izbor nešto labaviji model ovog rekvizita.

Obratite pozornost da su vam mišići napeti prilikom izvođenja, a prijeći na čvrstu traku možete nakon što uspijete napraviti barem 20 čučnjeva u kontinuitetu, s punim rasponom pokreta. U nastavku smo izdvojili nekoliko različitih traka koje možete pronaći na tržištu, a koje će svakako pomoći u efikasnom izvođenju raznih vježbi, a posebno onih za povećavanje gluteusa.

Fitness Booty band čvrsta traka (89,00 kn)

 

Fitness lagana Elastična traka Insportline (40,00 kn)

Objavljeno: 11.06.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p