FIT

Najbolje vježbe za stražnjicu s kojima ćete brzo do rezultata!

Sjajni rezultati koji će poslužiti kao dobra motivacija za dalje!

Unatoč tome što je uvođenje tjelovježbe u svakodnevicu izazov s kojim se neprestano susrećemo, uz nešto pristupačnije vježbe koje možemo izvoditi u udobnosti vlastitog doma, ipak je nešto jednostavnije. Upravo zato odlučili smo potražiti jednostavan video sa super vježbama za stražnjicu koji daje fantastične rezultate!

Iako su vježbe za stražnjicu u većini slučajeva sastavni dio bilo kojeg treninga, želite li potpune rezultate u jednom trenutku morate ćete posegnuti za specijaliziranim vježbama. Tada je riječ o nešto statičnijim varijantama koje se baziraju na više ponavljanja. Što se tiče opterećenja, nije loše određene vježbe izvoditi s manjim utezima, no rezultati neće izostati niti bez toga.

Naravno, uz tjelovježbu potrebno je korigirati prehranu i to na način da bude zadovoljen izbalansiran unos ugljikohidrata, masti i bjelančevina u kombinaciji s dovoljnim unosom tekućine. U tom slučaju, tjelovježba će savršeno zaokružiti cijelu fitness cjelinu, a mi savjetujemo da uz trening za stražnjicu kojeg smo izdvojili u nastavku, u danu ‘napravite’ mjesta i za dužu šetnju ili lagano trčanje koje će tijelo održavati zdravim i u formi.

U nastavku potražite odličan trening za stražnjicu koji vrlo brzo daje prve rezultate, a koji će vam sigurno biti odlična motivacija da ne odustanete!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 15.11.2021. u 15:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p