FIT

Najjednostavniji način uz pomoć kojeg ćete s lakoćom doći do ravnog trbuha!

Ključne vježbe koje sigurno daju rezultate!

Iza nas je poprilično izazovna godina koju je svatko proživio na neki svoj, individualan način. Tako smo na društvenim mrežama često mogli naići na male kućne chefove čiji su recepti sada itekako vidljivi na našoj liniji. Iako nema apsolutno niša loše prilikom uživanja u ukusnim delicijama, najvažnije je pronaći zdrav balans tjelovježbe i prehrane te potom nesmetano uživati u svemu što nas veseli.

Ako bismo morali izdvojiti jednu od najproblematičnijih zona na ženskom tijelu, trbuh bi svakako bio pri samom vrhu. Naime, područje trbuha je sklono nakupljanju masnoća, a osim same prehrane, izgled trbuha uvelike ovisi i o tipu građe tijela. Ipak, nema toga što se s kvalitetnom tjelovježbom i izbalansiranom prehranom ne može popraviti, pa ako niste zadovoljni trenutnim izgledom, u svega nekoliko tjedana rada i discipline možete primijetiti velike promjene. Treneri vole reći kako je trbuh prije svega ono što jedemo, pa za početak najvažnije je prilagoditi prehranu, izbaciti slatkiše i nezdrave ugljikohidrate te se okrenuti zdravijim varijantama. Jednom kad ste na 'ti' s ispravnom prehranom, vrijeme je za tjelovježbu.

Vježbe za trbuh razlikuju se prema intenzitetu, pa tako imamo one koje potiču gubitak masnih naslaga i one koje potiču definiranje. Tajna savršenog trbuha krije se u kombinaciji, odnosno masne naslage je najprije potrebno skinuti, a potom trbuh oblikovati na prvi način. Budući da nam trenutna situacija ne dopušta odlazak u teretanu, predlažemo se odlučite za kućne varijante vježbanja, a to će biti neizmjerno lako uz pomoć korisnih online treninga koje možete pronaći u svega nekoliko klikova. Ipak, kako se ne biste izgubili u previše izbora, u nastavku smo izdvojili odličan video koji uz ustrajnost i disciplinu vrlo brzo daje prve rezultate.

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 26.01.2021. u 11:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p