FIT

Napitak koji provjereno topi kilograme

Ukusan napitak s kojim ne morate brinuti o kilogramima!

Kada govorimo o proljeću, osim što se radi o periodu kada obožavamo laganu i prozračan odjeću, također se radi o periodu kada višak kilograma ponajviše dolazi do izražaja, no srećom postoje odlični i korisni napitci koji sprječavaju taloženje masti, dobro utječu na zdravlje orgganizma i vrlo su ukusni.

Iako je zdrava tjelovježba i jednako zdrava prehrana ključna kombinacija za postizanje atraktivnog izgleda koji posljedično donosi i bolje opće stanje organizma, nije naodmet konzumirati zdrave i hranjive napitke koje imaju vrlo dobar učinak. Jedan od takvih napitaka je limunada te iako se radi o vrlo jednostavnom napitku, iznimno je koristan u procesu gubitka kilograma, ali i sprječavanju nakupljanja novih. Ono na što valja obratiti pažnju svakako je kvaliteta i porijeklo limuna koji bi trebali biti organski, odnosno domaći jer samo tako ćete iz ove namirnice dobiti ono najbolje što ima za ponuditi. Nadalje, jednom kada ste te nabavili kvalitetne limune, jedino što trebate napraviti je iscijediti ih te pomiješati s vodom. Iako će okus biti kiselkast te mnogima previše intenzivan, u prvih nekoliko dana pokušajte se prisiliti da popijete nezaslađenu limunadu jer će se tako tijelo naviknuti na okus te vam kroz kratki period više neće predstavljati veliki problem. Želite li eksperimentirati, u limunadu možete dodati krastavce ili limetu te na taj način povećati učinkovitost i djelotvornost napitka.Iako je limunada doista magičan napitak, nažalost nije dovoljan kako biste se riješili viška kilograma. Ako ste na početku vježbanja, ono što predlažemo je početnički nivo vježbi koji neće biti previše zahtjevan niti težak, a s druge strane bit će sasvim dovoljan kako bi se tijelo i organizam pokrenulo. Jednom kada osjetite da vam je tijelo ojačalo, povećajte intenzitet vježbanja te budite sigurni da pozitivni rezultati neće izostati. Osim treninga, pokušajte što više pješačiti te prakticirati ugodne duge večernje šetnje koje su sjajna relaksacija i finalno pripremanje organizma za spavanje.

Kako bi ukusna limunada imala što bolji učinak, krenite s jednostavnim vježbama koje smo izdvojili u nastavku te uživajte u rezultatima koji će se vrlo brzo pojaviti.

Foto: Unsplash, Instagram, Youtube
Objavljeno: 17.05.2019. u 10:43

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p