FIT

Nemate vremena, a želite vježbati? Onda morate isprobati ovaj trening!

Trening koji traje kratko, a daje rezultate!

Užurbani način života na našem tijelu nerijetko ostavlja posljedice kojih na prvi pogled nismo niti svjesni jer nije nužno imati nekoliko kilograma viška kako bi tijelu bila potrebna tjelovježba i zdrava prehrana. Iako smo svjesni kako je doista teško sve uskladiti, zdravlje ipak valja biti prioritet, a pogotovo kada je zdraviji život moguć u svega 10 minuta dnevno.

Kao što smo spomenuli, iako su neželjeni kilogrami nerijetko razlog zbog kojeg krećemo s tjelovježbom, u realnosti situacija je takva da bi apsolutno svi bez obzira na kilograme, trebali prakticirati fizičku aktivnost koja će imati pozitivan učinak na čitavi organizam. Manjak kilograma, odnosno atraktivniji izgled samo je jedan od benefita koje dobivate vježbanjem, a osjećaj zadovoljstva, više energije i jednostavno poletnosti, glavne su niti vodilje s kojom treba krenuti u proces vježbanja. S obzirom na pretrpane rasporede, odlazak u teretanu ponekad je nemoguća misija, ali ono što baš svatko može je odvojiti 10 minuta dnevno kako bi se posvetio svom tijelu i to putem jednostavnih vježbi za koje vam nije potrebna nikakva dodatna prema, već samo udobne i stabilne tenisice te malo prostora u stanu.

U nastavku smo izdvojili baš talkav video koji će potaknuti sve navedeno, a predlažemo da prvi trening odradite već danas!

Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 28.08.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p