FIT

Novi koncept tjelovježbe i rekreativnog baleta koji morate isprobati

Za sjajan fizički izgled!

Iz centra Zagreba prema cijeloj Hrvatskoj i svijetu krenula je narančasta (r)evolucija u razvoju duha i tijela. Andrea Solomun pokrenula je novi koncept tjelovježbe i rekreativnog baleta, &BALLET unutar svog plesnog studija Dance Center Andrea’s room.

Ukoliko želite izgraditi snagu, fleksibilnost i mobilnost, poboljšati rad moždanih funkcija, riješiti zdravstvene tegobe i disbalanse, izgraditi kondiciju i istančanu formu, educirati se i sklopiti nova prijateljstva, prava odluka je priključiti se &BALLET obitelji jer nema ograničenja na spol i dob stoga ne propustite šansu da postanete najbolja verzija sebe. &BALLET je plod Andreinog dugogodišnjeg predanog rada i stotina zadovoljnih klijenata kojima se upravo kombinacijom pokreta zdrave tjelovježbe ukomponirane i u ovaj program popravilo zdravstveno stanje ali i uvelike promijenio način razmišljanja.Nedavno održana pokazna radionica potvrdila je veliki interes jer tražilo se mjesto više, a upisi su u punom jeku. Uz prepoznatljivi hešteg #selfloveandballet na društvenim mrežama Facebook i Instagram možete napraviti prve virtualne korake prema promjeni svog tijela i duha ili na samoj web stranici.

Da bi priča bila zaokružena krenulo se i u realizaciju dizajnerski osmišljene odjeće za vježbanje.
Osim dijela programa za sve one koji žele vježbati, Andrea je osmislila i dio programa za sve one koji žele izgraditi i vlastitu trenersku karijeru. Time želi potaknuti i druge da po provjerenom modelu ostvare i vlastite uspješne poslovne priče. Inovativni koncept pravi je izbor za sve koji žele izgraditi optimalno tijelo i s njim uskladiti svoj duh. Osnaživanje na svim poljima je zagarantirano uz vidljive rezultate čime autorica programa &BALLET želi istaknuti da lijepo oblikovano tijelo je uzročno posljedičnu povezano za promijenjenim stanjem duha i razmišljanja.


Odricanja, rigorozni programi koji stvaraju frustracije, za Andreine polaznike su nepoznanica. Važan je balans! Prihvaćanje sebe u cjelini i strpljivo mijenjanje onog što nije naša najbolja verzije, ističe u svojim svakodnevnim aktivnostima. Inspiraciju i motivaciju Andrea Solomun pruža tisućama svojih pratitelja svaki dan iznova kako bi promijenili svoje tijelo i svoj duh i s više energije obavljali svakodnevne obveze… jednostavno živjeli ispunjeniji i sretniji pa i sa umornom koji će biti zdrav i poticajan. &BALLET jedinstvena je priča u svijetu i privilegija je da smo među prvima koji ju imamo priliku uvrstiti u vlastite živote, stoga ne trebamo komplicirano već samo krenuti.

Foto: PR
Objavljeno: 02.09.2019. u 16:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p