FIT

Odličan trening od svega 20 minuta uz koji ćete lako skinuti nekoliko kilograma viška!

Brz i praktičan trening koji daje rezultate!

Iza nas je Uskrs, što znači da smo proteklog vikenda zasigurno uživali u nešto kaloričnijoj i težoj hrani koja je rezultirala s nekoliko neželjenih kilograma. Ipak, to ne znači da trebate očajavati, već jednostavno u svoju dnevnu rutinu uvrstiti odličan trening koji ne oduzima puno vremena, a koji već nakon kraćeg vremena daje prve pozitivne rezultate koji su sjajna motivacija za dalje.

Kao što smo spomenuli, postblagdanski kilogrami su potpuno uobičajena pojava, a budući da se nerijetko radi o svega 2-3 kilograma preko, riječ je o brojci koje se vrlo brzo možete riješiti. Prije svega za početak je potrebno korigirati prehranu i okrenuti se zdravim sezonskim namirnicama uz dovoljan unos proteina i tekućine, a kada ste prehranu doveli u red, red je za tjelovježbu. Velika većina kao izliku zašto ne vježbaju koristi manjak vremena no sada u svega nekoliko klikova možete pronaći sjajne treninge s nešto većim intenzitetom koji vremenski ne traju dugo, a daju rezultate. Najbolji primjer toga je HIIT trening u kojem sagorijevate masti i trošite kalorije, ali i radite na kondiciji te izdržljivosti. HIIT trening je u početku težak, pogotovo ako ste početnik, ali tijelo se nevjerojatno brzo privikne i u svega dva tjedna bit ćete u mogućnosti trening odraditi gotovo bez greške i stajanja. U ta dva tjedna pojavit će se i prvi maleni pomaci koji će vas sigurno dodatno motivirati da ne odustanete, odnosno zdraviju prehranu i praktičan trening prakticirate bez obzira na brojku koju pokazuje vaga.

Kako bismo vam pomogli prilikom odabira treninga, u nastavku smo izdvojili odličan primjer s kojim ćete sigurno postići željene rezultate!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 06.04.2021. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p