FIT

Odlične vježbe koje tope masne naslage oko trbuha!

Jeste li već krenuli?

Područje oko trbuha definitivno je ono kojem prilikom vježbanja posvećujemo najviše pažnje. Zašto je to tako proizlazi iz činjenice da je trbuh dio tijela koji je često izložen pogledima i odražava našu figuru, a samim time određuje i kako nam odjevni predmeti stoje. Ipak, uz malo truda i odricanja, u kratkom periodu moguće je postići odlične početne rezultate koji će zasigurno poslužiti kao dodatna motivacija za naprijed.

Sigurni smo da ste se zatekli u situaciji gdje se masne naslage oko trbuha gomilaju, a vi ne znate kako ih se riješiti. No, rješenje je vrlo jednostavno jer postoje praktične i funkcionalne vježbe koje će istopiti masnoću, ali i učvrstiti trbuh. Ono što svakako predlažemo su kardio treninzi, ali neophodno je prakticirati i izolirane vježbe za trbuh koje će akcentirati problematično područje te u konačnici ponuditi najbolje rezultate.

Naravno, osim same tjelovježbe, neophodno je prilagoditi prehranu. Dovoljan unos tekućine, konzumacija hranjivih namirnica, sezonskog voća i povrća, zdravih žitarica i izbalansiranog omjera ugljikohidrata, bjelančevina i masti, provjeren su recept za ravan i čvrst trbuh, stoga kombinacijom spomenute prehrane i tjelovježbe rezultati jednostavno ne mogu izostati.

U nastavku smo izdvojili odličan video namijenjen isključivo području trbuha koji provjereno vrlo brzo daje rezultate, no upamtite da su to tek oni početni i da za stopostotni učinak valja biti ustrajan i uporan!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 14.10.2021. u 10:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p