FIT

Odlične vježbe za lijepo i ženstveno oblikovane ruke!

Praktične i funkcionalne, a tako jednostavne!

Jedna od odluka s kojom najčešće ulazimo u novu godinu definitivno uključuje uvođenje tjelovježbe u svoju svakodnevicu. Tako nerijetko sa željom što boljeg rezultata možemo pretjerati rigoroznim režimima i metodama tjelovježbe što posljedično dovodi do odustajanja, ali i za to postoji rješenje i to u vidu jednostavnih prilagođenih vježbi koje daju sjajne rezultate.

Kada govorimo o vježbanju, riječ je o odluci koja uključuje nekoliko elemenata. Prije svega valja na kvalitetan način 'posložiti' prehranu i odreći se onih sitnih grijeha koji nam mogu prepriječiti put do finalnog cilja. Također, bitno je znati što želite postići tjelovježbom, izgubiti kilograme ili učvrstiti tijelo, a potom odabrati odgovarajući tip vježbi. Iako postoje odlične skupine vježbi poput kardija ili HIIT treninga, želite li se posebno posvetiti određenom dijelu tijela prije ili poslije potrebno je prakticirati izolirane vježbe.

Uz trbuh i stražnjicu, ruke su dio tijela za koji volimo da je zategnut, a kako biste to postigli potrebno je posegnuti za ciljanim vježbama. One najčešće uključuju bućice i težinu vlastitog tijela te su nešto statičnije, a možete ih bez problema izvoditi u udobnosti vlastitog doma. Isto tako, iako je riječ o na prvi pogled jednostavnim vježbama, nemojte misliti da se prilikom izvođenja nećete preznojiti i da vam neće biti potrebno određeno vrijeme kako biste došli do trenutka u kojem bez ijedne greške izvodite baš svaku vježbu. Kao što smo spomenuli, za kvalitetan i dugoročan rezultat uz tjelovježbu potrebno je prilagoditi i prehranu, a potom pronaći motivaciju i biti ustrajan kako bi finalni rezultat bio baš onaj koji želite!

Kako bismo vam pomogli prilikom odabira najboljih vježbi za ruke, u nastavku smo izdvojili odličan primjer treninga s kojim možete početi već danas!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 08.02.2021. u 11:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p