FIT

Odlične vježbe za stražnjicu od svega 15 minuta koje ne uključuju čučnjeve!

Brzo i lako do fit forme!

Iako se kalendarski i dalje ne nalazimo u ljetnom periodu godine, visoke temperature pobrinule su se da već sad uskočimo u omiljene ljetne kombinacije. Isto tako, to znači da ako smo tijekom zime nakupili nekoliko kilograma viška ili jednostavno izgubili formu i čvrstoću, sada može doći do malog nezadovoljstva i gubitka samopouzdanja. Ipak, očajavanju nema mjesta jer postoje odlične vježbe za koje uvijek imate vremena, a koje daju odlične rezultate!

Kao što smo spomenuli, sve topliji dani i sve manje odjeće instantno nas natjeraju na određene promjene koje najčešće uključuju tjelovježbu i dijete. Ipak valja naglasiti kako ne postoje instant rezultati, no postoje načini kako u kraćem periodu vidjeti prve pomake koji će sigurno poslužiti kao sjajna motivacija za dalje. Tako smo ovog puta fokusirali stražnjicu, dio tijela koji je ‘bolna točka’ mnogim ženama. Kada govorimo o vježbama za ovaj dio tijela, u većini slučajeva je riječ o raznim varijantama čučnjeva koji mogu biti statični ili uključivati skakanje, ali postoje i sjajne vježbe koje ne uključuju ništa od spomenutog, a daju izvrsne rezultate. Naravno, uz tjelovježbu, vrlo je bitno korigirati prehranu na način koji je prikladan onome što želite postići, ali nikako odlaziti na rigorozne i iscrpljujuće dijete u kojima nedostaju glavni nutrijenti. Tada kada pomirite zdravu i balansiranu prehranu s tjelovježbom, odličan izgled sigurno neće izostati.

Kako bismo vas potaknuli na vježbanje, u nastavku smo izdvojili odličan video s vježbama za stražnjicu koji ne uključuje nikakve varijante čučnjeva i traje samo 15 minuta!

Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 08.06.2021. u 10:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p