FIT

Odlične vježbe za stražnjicu uz pomoć pilates lopte!

Metoda koja daje rezultate!

S dolaskom nešto ljepšeg vremena, najčešće na vidjelo ‘izađe’ onih nekoliko kilograma viška koje smo nakupili tijekom zime, a koji su se odrazili i na tonus mišića. Tako nije neobično da smo jednostavno nezadovoljni figurom i načinom kako nam stoji odjeća, no očajavanju nema mjesta jer postoje sjajne vježbe koje možete izvoditi u udobnosti svog doma i vrlo brzo primijetiti prve rezultate!

Vježbe za stražnjicu najčešće uključuju klasične čučnjeve, mrtvo dizanje, razne varijante iskoraka, ali i rekvizita koji su se pokazali kao sjajni saveznici u dolaženju do cilja. Naime, ovog puta istaknuti ćemo vježbe za stražnjicu uz pomoć pilates lopte koje vrlo brzo daju prve rezultate te nas motiviraju da nastavimo dalje. Naravno, paralelno s vježbanjem, potrebno je korigirati prehranu, pripaziti na to da unosimo sve potrebne nutrijente i pijemo dovoljno tekućine koja je vrlo važan faktor. Tada u kombinaciji s tjelovježbom, sjajni rezultati sigurno neće izostati. Isto tako, uz izolirane vježbe za stražnjicu s pilates loptom, nije naodmet u dnevnu rutinu uključiti pokoju aerobnu aktivnost pa tako primjerice možete trčati, voziti sobni bicikl ili nešto slično. Kombinacijom svega toga, osim željenog izgleda, organizam ćete dovesti u balans, osjećati se bolje i poletnije.

U nastavku smo izdvojili odličan video s vježbama za stražnjicu uz pomoć pilates lopte s kojim možete krenuti već danas!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 25.05.2021. u 15:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p