FIT

Otkrijte trening od 13 minuta savršen za gubitak kilograma

Učinkovit trening kojeg mogu odraditi i najveći amateri!

Iako smo na početku godine sami sebi dali svečano obećanje kako će upravo ova godina biti period naše najbolje fitness forme, početni entuzijazam je vrlo brzo pao 'u vodu'. Tako smo se uvelike vratili nezdravim životnim navikama, poput loših odabira prehrane i nedovoljne fizičke aktivnosti, a topli dani samo što nisu pokucali na vrata...

Dolazak nešto viših temperatura i generalno toplijeg vremena mnogima stvara svojevrsni pritisak, pogotovo kada se sjetimo da ćemo uskoro otkrivati nešto veći dio tijela, a koji i nije baš u formi. Rigorozne dijete nisu opcija jer najčešće dovode do neželjenog jo-jo efekta u kojem se rapidno izgubljeni kilogrami nakon nekog vremena dupliraju, pa tako s ishitrenim odlukama trebate biti oprezni. Pored uravnotežene prehrane koja će nerijetko poslužiti i kao sjajan booster energije koja je ovih dana prijeko potrebna, za gubitak kilograma jednako je važan i aktivan način života. S druge strane, to ne znači nužno odlaske u teretanu ako vam takav tip treninga ne odgovara jer i lagani treninzi mogu učiniti željenu razliku. Kao jedan od najčešćih izgovora za preskakanje treninga uzima se nedostatak vremena, a što zapravo ne mora biti slučaj, pogotovo kada postoje sjajni treninzi cijelog tijela koji donose rezultate. Riječ je o treninzima koji će aktivirati cijelo tijelo te koji pored toga što pospješuju gubitak kilograma, istovremeno ga i oblikuju.

U nastavku smo izdvojili sjajan trening kojeg mogu odraditi i najveći amateri, a za koji vam nije potrebno ništa drugo osim dobre volje!

Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 18.04.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p