FIT

Otkrili smo online trening uz koji možete transformirati tijelo u svega dva tjedna!

Uz pravu tjelovježbu do zavidnih rezultata!

Unatoč tome što je sam proces vježbanja najčešće povezan sa željom gubitka kilograma prije ljetnih mjeseci, valja napomenuti da to nikako nije poticajno razmišljanje koje dovodi do dugotrajnih rezultata. Ipak, daljnju motivaciju najbolje će potaknuti brzi rezultati koji nikako nisu oni finalni, no dovoljan su korak naprijed koji bi trebao kulturu vježbanja svakako približiti uobičajenom načinu života.

Vjerujemo da znate kako potpuna transformacija tijela u dva tjedna nikako nije moguća, ali zato je moguće potaknuti tijelo, vidjeti prve rezultate te svakako nastaviti prema cilju. Budući da su ubrzan način života i prenatrpana svakodnevica postali normala, pronaći vremena za vježbanje, odlazak u teretanu ili na trening može predstavljati popriličn izazov, no upravo zato kao odličan spas i rješenje nameću se online treninzi s vrlo dobrim učinkom. Naime, brojni internetski servisi na svojim platformama nude odlične programe vježbanja, no nama je za oko zapela trenerica Chloe Ting.

U svojim videima nudi specijalizirane vježbe za određeno područje, ali i vježbe za cijelo tijelo koje su odličan odabir želite li izgubiti suvišne kilograme ili definirati liniju. Program, odnosno trening koji smo ovog puta izdvojili, garantira prve rezultate već za dva tjedna, ne traje predugo te ono najvažnije, možete ga izvoditi u udobnosti svog doma bez komplicirane dodatne opreme jer sve što vam treba je prostirka. U nastavku donosimo ovaj koristan video, a vi svakako zavirite i u ostale jer ne sumnjamo da ćete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem tijelu!

Objavljeno: 19.05.2020. u 15:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p