FIT

Ovo je rekvizit koji najviše pomaže kod oblikovanja stražnjice!

Praktičan, a učinkovit!

Iako tjelovježbu najčešće povezujemo s ljetnim periodom godine, odnosno svega nekoliko tjedana prije godišnjeg odmora počnemo suludo vježbati kako bi zablistali na plaži, činjenica da rezultati ne dolaze preko noći nerijetko nas obeshrabri. Upravo zato, prije svega treba znati da je potrebno vrijeme, ali i upornost kako bi se tijelo oblikovalo, stoga nije naodmet i tijekom godišnjeg odmora odraditi nekoliko brzih i nadasve praktičnih vježbi koje će vrlo brzo dati prve rezultati te poslužiti kao sjajna motivacija za dalje.

Elastična traka je rekvizit koji je vrlo često zapostavljen, a zapravo je riječ o izvrsnom fitness pomagalu. Naime, elastična traka je prije svega iznimno praktična, lako se prenosi i zauzima minimalno prostora te ono najvažnije, idealna je za oblikovanje stražnjice, ali i nogu. Sve to su dovoljno dobri razlozi zbog kojih trening ne treba preskakati niti tijekom ljetnih mjeseci, a pogotovo pridodamo li svemu i činjenicu da setovi vježbi u zbroju traju maksimalno pola sata.

Elastična traka spaja maksimalnu kontrakciju mišića sa svojim otporom i upravo zato, ako ste ustrajni, prvi rezultati vide se vrlo brzo. Isto tako, prilikom izvođenja vježbi bitno je usredotočiti se na dio tijela koji oblikujemo, napeti mišiće i doslovno osjetiti efekt trake.

Stoga, kako bismo vas potaknuli na ovaj sjajan vid tjelovježbe, u nastavku potražite odličan video s primjerima vježbi za stražnjicu koje uključuju elastičnu traku, a traju samo 10 minuta!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 28.07.2021. u 12:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p