FIT

Ovo je trening koji u svega pola sata dnevno tijelo dovodi do savršenstva!

Vježbe koje mogu izvoditi baš svi!

Ubrzani tempo života i premalo slobodnog vremena nerijetko ostavljaju posljedice na našem fizičkom izgledu. Razlog zašto je to tako krije se u brzinskim obrocima 's nogu', ali i manjkuj kretanja, odnosno fizičke aktivnosti. Iako je izgled samo jedan od segmenata koji pate ako ne vježbamo, on je vrlo često jedini pokretač, no jednom kada uvidite i ostale benefite možete biti sigurni da će vježbanje postati vaš najdraži dio dana!

Kao što smo spomenuli, užurbana svakodnevica nas vrlo često odvrati od zdravih i potrebnih navika koje bi trebali prakticirati svaki dan, ali ipak za sve postoji efikasno rješenje koje ćete lako uklopiti u svoj dan. Često je uvriježeno mišljenje da vježbanje oduzima puno vremena, ali realnost je ponešto drugačija i to sve zahvaljujući sjajnim kraćim programima koji daju fantastične rezultate. Jedan takav pronašli smo i ovog puta, a riječ je o treningu za cijelo tijelo koji ne uključuje nikakvu opremu osim prostirke i odjeće za vježbanje. Trening koji smo izdvojili je srednjeg je intenziteta, pa to znači da je idealan za one koji već vježbaju, ali i početnike koji će vrlo brzo uhvatiti tempo.

Također, s ovim treningom vrlo brzo ćete primijetiti bolju kondiciju i višak energije, a tada svakako predlažemo da u svoju rutinu ubacite i jutarnje ili večernje trčanje na svježem zraku. Uklopite li u sve to i nešto zdravije prehrambene navike, budete uporni i ne odustajete, prvi rezultati kao poticaj za dalje bit će vidljivi vrlo brzo, a nakon određenog perioda i oni finalni zbog kojih ćete se osjećati bolje, poletnije te spremnije obavljati svakodnevne obaveze.

U nastavku potražite odličan video trening koji traje svega 30 minuta, a izvoditi ga možete kod kuće!

Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 02.10.2022. u 16:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p