FIT

Ovo je trening s kojim ćete vrlo brzo učvrstiti trbuh i stražnjicu!

Vrlo brzo do sjajnih rezultata!

Pred nama su sve hladniji dani, a to znači da smo već uskočili u slojevite komade odjeće koji vrlo dobro skrivaju pokoji kilogram viška ili pak formu koja je nešto lošija. Ipak, sigurni smo da znate kako je zimski period idealan trenutak kako biste tijelo doveli u fit formu, a u tome će vam pomoći odličan trening koji provjereno daje rezultate.

Naime, ovog puta je riječ o statičnim vježbama, odnosno nema kardija, ali nemojte misliti da se nećete dobro preznojiti. Ovakvi tipovi vježbi bazirani su na više ponavljanja te je jako bitno držati ispravnu formu izvođenja. Isto tako, sjajno je i to što ih možete izvoditi iz udobnosti vlastitog doma i pritom vrijeme treninga u potpunosti prilagoditi sebi i svojim potrebama. Mi smo pronašli odličnu varijantu koja traje svega 20-ak minuta i namijenjena je prvenstveno području trbuha i stražnjice, no prije samog početka, predlažemo da svakako napravite kraće bazično zagrijavanje kako ne bi došlo do ozljede. Naravno, uz trening potrebno je korigirati i prehranu, tj. pobrinuti se za adekvatan unos bjelančevina, masti i ugljikohidrata, a omjer ovisi o tome kako želite transformirati svoje tijelo.

Stoga, jednom kada se odlučite posložiti prehranu i početi s tjelovježbom, sjajni rezultati sigurno neće izostati, a ovaj trening će vrlo brzo polučiti prve promijene koje će biti odlična motivacija za dalje!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 09.11.2021. u 13:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p