FIT

Ovo su vježbe koje provjereno tope kalorije!

Za bezbrižno uživanje u blagdanskim delicijama!

Dolaskom blagdanskog perioda, sasvim je normalno i uobičajeno pomalo zaboraviti na zdrave navike koje inače prakticiramo ili pak pokušavamo usvojiti. Pregršt slastica i sličnih ukusnih zalogaja nas vrlo lako 'ohrabre' da zanemarimo aktivniji način života, ali valja imati na umu da je moguće oboje i to uz male prilagodbe koje ne zahtijevaju puno odricanja.

Iako je i ove godine advent nešto smireniji te nam zapravo ne dopušta 'lutanje' po različitim lokacijama i isprobavanje hrane kako smo inače navikli, slasna ponuda je i dalje tu. Fritule, germknedle ili pak nešto konkretnija mesna jela samo su dio prehrane koje uvelike može utjecati na našu formu ako pritom zanemarimo kretanje, odnosno vježbanje. Očekivati potpunu disciplinu u spomenutom periodu je pomalo iluzorno, ali zato ono što možete napraviti je nastaviti s vježbanjem. U tom slučaju, dinamične kardio vježbe nameću se kao nepogrješiv odabir koji topli kalorije te učvršćuje tijelo, ali i podiže generalnu kondiciju na jednu posve novu razinu.

Osim poboljšanog izgleda, pomoću kardio vježbi imat ćete više energije, osjećat ćete se poletnije i zdravije, stoga potaknuti time, nema baš nikakvog razloga da već danas ne krenete. Naravno, ovaj tip vježbi nije najjednostavniji i vrlo vjerojatno ćete na početku naići na prepreke, ali tijelo se brzo prilagođava i već u kraćem periodu bit će vidljiv kondicijski napredak, a tada sve što treba je nastaviti istim tempom i kroz nekoliko mjeseci uživati sve benefite.

U nastavku smo izdvojili odličan video s kardio vježbama koji provjereno daje rezultate!

Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 17.12.2021. u 17:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p