FIT

Ovo su vježbe s kojima ćete istovremeno oblikovati noge i trbuh!

Odlične vježbe koje daju rezultate!

Tijekom ljetnih mjeseci nije rijetkost ‘zaboraviti’ na zdravu prehranu i fizičku aktivnost, no postoje odlični tipovi treninga koji ne oduzimaju puno vremena, a odlični su za izvođenje tijekom ljeta kako biste ostali u formi ili pak krenuli s novim navikama koje prve motivirajuće rezultate daju vrlo brzo!

Uživanje u omiljenim delicijama i beskrajno izležavanje na plaži neki su od sinonima ljeta, ali ipak, ključno je održavati određeni balans. Vjerujemo kako se možemo složiti da su uz stražnjicu, noge i trbuh dio tijela za koji svaka žena želi da izgledaju najbolje moguće. Ipak, kako bi se želja sprovela u djelo potrebno je nešto truda i odricanja koji osim boljeg izgleda, donosi i brojne druge benefite.

Naime, kako biste učvrstili područje nogu i trbuha potrebno je izvoditi specijalizirane vježbe koje se kombiniraju s kardijem, a da bi rezultati bili potpuni, vrlo je važan i segment prehrane. Zdrava i prije svega uravnotežena prehrana u kombinaciji s tjelovježbom ključ je dobrog izgleda, stoga želite li postići svoj maksimum, valja dobro razraditi što jedete i voditi računa o dovoljnom unosu svih potrebnih nutrijenata, odnosno omjeru bjelančevina, masti i ugljikohidrata. U tom slučaju, vježbanje će doći kao šlag na torti koji će polučiti zadovoljavajuće rezultate te motivirati da zdrav način života postane dio svakodnevice!

U nastavku potražite odličan video trening za noge i stražnjicu kojeg možete prilagoditi vlastitom tempu, odnosno prakticirati kod kuće!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 22.07.2022. u 12:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p