FIT

Pilates vježbe za ravan trbuh su tako jednostavne, a daju sjajne rezultate!

Vježbe koje će lako postati dio vaše rutine!

Jesen je period za kojeg volimo reći da je svojevrsni povratak u uobičajenu svakodnevicu, a to vrlo često znači povratak tjelovježbi. Naime, tijekom ljetnih mjeseci velika većina zabravi na ‘red i disciplinu’ te uživa u omiljenoj hrani i to je sasvim u redu. No, upravo zato jesen je izvrstan trenutak za lagani mentalni detox, zdraviju prehranu i tjelovježbu!

Sigurni smo kako se možemo složiti da je područje trbuha jedno od najproblematičnijih, a sve zato što se upravo na tom dijelu najprije vidi nekoliko kilograma viška ili pak ‘izbjegavanje’ tjelovježbe. Ipak, sve se može brzo i efikasno riješiti, naravno uz malo truda i upornosti. Unatoč tome što su kardio vježbe najbolja metoda rješavanja masnih naslaga, postoji još metoda uz pomoć kojih možete doći do ravnog trbuha.

Tako dolazimo do pilates vježbi koje su nešto statičnije i bazirane na većem broju ponavljanja te osim što oblikuju tijelo, sagorijevaju masti, pa se radi o odličnoj i praktičnoj kombinaciji. Lijepo oblikovan i ravan trbuh rezultat je nekoliko čimbenika, a to su zdrava i uravnotežena prehrana s adekvatnim unosom bjelančevina, proteina i ugljikohidrata te tjelovježba, stoga kada pomirite sve aspekte rezultati jednostavno ne mogu izostati.

Upravo zato, kako bismo vas motivirali, u nastavku smo izdvojili odličan video s pilates vježbama za trbuh s kojim možete krenuti već danas!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 21.09.2021. u 13:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p