FIT

Povratak u rutinu: vježbe od svega 15 minuta koje rade čudo za stražnjicu!

Trening za kojeg uvijek imate vremena!

Iako se zapravo još uvijek nalazimo u ljetnom periodu godine, pred nama su nove jesenske obaveze, a mnogi su se već i vratili svojoj uobičajenoj jesenskoj rutini. To dakako uključuje i tjelovježbu, stoga ako još uvijek ‘skupate’ snage za početak, imamo sjajnu ideju koja će vas sigurno motivirati.

Možemo se složiti kako je stražnjica dio tijela za koji većina žena želi da izgleda fit. S obzirom na to da se željeni izgled ne postiže preko noći te potrebuje određeni trud i kontinuitet, jesenski period pravi je trenutak kako biste krenuli s tjelovježbom koja će osim dobrog fizičkog izgleda, donijeti i brojne druge benefite. Što se tiče vježbi za stražnjicu, najčešće je riječ o kombiniranim varijantama čučnjeva, ‘mrtvom’ dizanju i sl., a sve to su vježbe koje morate prakticirati uz standardi trening želite li postići maksimalan izgled stražnjice.

Isto tako, imajući u vidu užurbani životni tempo, vježbanje kod kuće katkad je jedina opcija i to je zapravo sjajno jer možete sami ‘krojiti’ vrijeme i trening prilagoditi obavezama, no ipak predlažemo da se određenog rasporeda držite jer je u protivnom vrlo lako odustati.

Stoga, želite li učvrstiti stražnjicu, a pritom ne izgubiti puno vremena u danu, u nastavku smo izdvojili odličan trening od svega 15 minuta koji sigurno daje rezultate budete ostanete li dosljedni i uporni!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 31.08.2021. u 08:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p