FIT

Praktične i jednostavne vježbe za čvrstu stražnjicu

U nekoliko koraka do željenog izgleda!

Iako je proljetni period nerijetko onaj u kojem se odlučujemo za početak vježbanja, zimski dani zapravo su idealan odabir. Naime, želite li imati zavidnu figuru do perioda u kojem nosimo prozračniju odjeću, baš sada je pravo vrijeme da krenete s odgovarajućim vježbama.

Kao što smo spomenuli, jesensko/zimski dani savršen su period da se odlučite za početak vježbanja. Sigurni smo kako ste upoznati s činjenicom da rezultati vježbanja ne dolaze 'preko noći' te je potrebno puno truda, ali i vremena kako bi se tijelo krenulo oblikovati u željenu formu. Dio dijela koji je zasigurno svima svojevrsna bolna točka definitivno je stražnjica. Spomenuti dio vrlo lako nakuplja kilograme, ali i gubi na čvrstoći i elastičnosti, stoga kako biste poboljšali postojeći izgled ili postigli neki potpuno novi, potrebno je prakticirati specijalizirane vježbe. Vježbe za stražnjicu najčešće su sastavnim dijelom svih drugih tipova vježbi, ali u jednom trenutku morati ćete početi s prakticiranjem onih usko specijaliziranih. Čvrsta stražnjica zahtjeva nešto statičnije vježbe s većim brojem ponavljanja, ali i one kardio, stoga je kombinacija spomenutih načina svakako najbolji odabir. Osim samog vježbanja, potrebno je i ostatak dana biti aktivan koliko je to moguće te nikako zanemariti prehranu koja mora biti zdrava, uravnotežena i raznovrsna.

U nastavku smo izdvojili koristan video s jednostavnim vježbama koje zasigurno neće razočarati, već naprotiv uz ustrajan rad donijeti željene rezultate!

Objavljeno: 02.11.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p