FIT

Praktične vježbe koje istovremeno oblikuju trbuh i stražnjicu

Jednostavnim koracima do željenog izgleda!

Iako je proljetni period godine onaj koji najčešće vezujemo uz početak vježbanja, jesen je također odlično vrijeme za uvođenje promjena. Nakon ljetnog izležavanja na plaži i uživanja u sunčevim zrakama, rujanski dani savršen su trenutak za početak vježbanja, regulaciju prehrane i dovođenja tijela, ali i organizma u željenu formu.

Kada govorimo o vježbanju, jedno od najčešćih pitanja i želja tiče se brzine dolaska do rezultata. Naime, svi žele ekspresne rezultate koji će se pojaviti unutar nekoliko tjedana, no jasno je kako cijeli proces vježbanja ne funkcionira na taj način. Ono što je bitno za istaknuti činjenica je kako osim samog vježbanja valja napraviti promijene u prehrani, prihvatiti zdravija jela koja će tijelu podariti dovoljno energije i snage za izvođenje vježbi. 

@rocky_barnes

Nadalje, možemo se složiti kako je područje trbuha i stražnjice ono koje povlači najviše pitanja, ali odgovor je jednostavniji no što se na prvi pogled čini. Prakticiranje specijaliziranih vježbi za koje vam nisu potrebni nikakvi dodatni rekviziti i uravnotežena prehrana ključ su ravnog trbuha i zategnute stražnjice, pa ono što preporučujemo je da već sutra čvrsto odlučite i prije svega budete ustrajni. Jedino vježbanje koje daje rezultate je ono kontinuirano, stoga nemojte se obeshrabriti ako željeni rezultati ne dođu odmah jer možete biti sigurni kako u skorije vrijeme zasigurno hoće.

Kao što smo naglasili, budući da su trbuh i stražnjica neka od najproblematičnijih područja izdvojili smo koristan video koji vam može biti od velike pomoći želite li spomenuto područje odvesti u formu!

Objavljeno: 26.09.2019. u 14:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p