FIT

Pravo je vrijeme da ispunite svoje novogodišnje ciljeve! U srcu Zagreba otvoren je novi pole & fitness studio koji osvaja na prvu!

Pomaknite vlastite granice te osnažite svoje tijelo i um!

Novi Rebelissima boutique pole & fitness studio za ples i rekreaciju za žene otvoren je u srcu Zagreba! Intimna atmosfera, kreativni total body i sensual pole dance programi nose mnoštvo zanimljivih izazova te pružaju osjećaj zadovoljstva i napretka iz treninga u trening, baš svakoj ženi! Programi se izvode u mini grupama, 4-6 žena ovisno o programu, gdje se kroz polu-individualan pristup osigurava kvaliteta izvedbe i ostvarenje ciljeva.

Programe rekreacije obogaćeni su raznim antistres i mindfulness radionicama kako bi se jednako posvetili i tijelu i umu. Programi studia su nastali kao fuzija raznih stilova grupnih treninga, pole dancea, exotic pole-a i sensual fitnesa, čime sa svakim satom donosi nešto novo; nove izazove, nove uspjehe koji motiviraju svaku polaznicu da redovito polaze programe i ispune vlastite ciljeve.

Rebelissima boutique pole & fitness studio u ponudi ima programe koji su klasični grupni treninzi za cijelo tijelo, a u kojima koriste razni fitness rekviziti, kao i senzualne programe Sensual Poleography i FemSoul Class. Riječ je o posebno osmišljenim programima za svaku ženu koji spajaju nježnost plesnih kretnji, vježbe mobilnosti, snage, disanja, te plesne elemente na šipci, oko šipke, na podu i stolicama, ovisno o programu. Ovakav pristup omogućuje putovanje kroz emocije uz glazbu, uz prigušena svjetla, poštujući granice svake polaznice!Rebelissima studio ima svoju misiju - poticati buđenje samopouzdanja, prihvaćati sebe i našu predivnu različitost, raditi na svom zdravlju, sreći i slobodi. Osloboditi se svih granica koje društvo postavlja, posebno prema ženama. U studiju ćete uživati u svojem tijelu i svojim pokretima!Osnivač studia je Maja Blažek, certificirani instruktor grupnog fitnesa uz glazbu (Fitnes učilište), dugogodišnji jazz dance i pole dance plesač, općenito zaljubljenik u sport i aktivan način života.
“Kada me pitaju zašto uz svoj drugi posao (marketing) želim raditi ono što radim u studiju, uvijek kažem da jednostavno obožavam Rebelissima priču jer čini ljude sretnima! Meni je divno vidjeti moje polaznice koje nakon treninga izlaze umorne, ali ispunjene genijalnom energijom, spremne za izazove koje život nosi.”

Tjelovježba je zdravlje i antistres terapija! Pozivamo sve zainteresirane da se odvaže i isprobaju nešto novo u novoj godini. Prvi sat je besplatan i grupe su zatvorene, čime se dodatno potiče stvaranje timske atmosfere koja se podržava i zajedno raste iz mjeseca u mjesec!

Foto: Mario Poje
Objavljeno: 20.01.2022. u 10:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p