FIT

Pronašli smo vrlo jednostavne vježbe za noge koje daju super rezultate!

Uz malo truda i volje do sjajnog izgleda!

Možemo se složiti da su noge dio tijela kojem nerijetko ne posvećujemo dovoljno pažnje prilikom tjelovježbe, a sve zato što smo više fokusiramo na dijelove kao što su primjerice stražnjica ili trbuh. Ipak, kako bismo zaokružili svoju fit priču, valja obratiti pažnju i na spomenuti dio, a srećom, pronašli smo sjajan trening koji ne oduzima puno vremena, a mogu ga prakticirati i početnici!

Za početak valja istaknuti da niti jedan trening rezultate ne daje preko noći, ali ovaj kojeg smo pronašli, uz malo ustrajnosti i volje, vrlo brzo daje prve rezultate koji će poslužiti kao sjajna motivacija za dalje. Naime, jednostavne i izvedive vježbe za lijepo oblikovane noge sigurno će vas potaknuti da ne preskačete trening, motivirate se i u konačnici budete zadovoljni izgledom, ali i osjećajem koje tjelovježba pruža.

Naravno, uz tjelovježbu, vrlo je važno prilagoditi i prehranu, stoga umjeren omjer bjelančevina, ugljikohidrata i masti, u kombinaciji s aktivnošću, provjeren je recept za uspjeh. Isto tako, budući da nam užurbani tempo nerijetko ne dopušta odlazak u teretanu, odlično je to što online postoji bezbroj varijanti treninga, stoga jedino što preostaje je - krenuti!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 07.10.2021. u 14:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p