FIT

Ravan trbuh za samo 10 minuta dnevno? Pronašli smo vježbe uz koje je to moguće!

Kad krećete?

Blagdansko razdoblje je bez imalo razmišljanja jedno od najdražih, ali isto tako, riječ je o periodu u kojem nije rijetkost nakupiti pokoji kilogram viška. Ipak, očajavanju mjesta nema jer postoje vrlo efikasni načini kako tijelo u kraćem periodu vratiti na ‘tračnice’, a tjelovježba je početak s kojim ne možete pogriješiti!

Možemo se složiti kako je trbuh područje koje puno brže nakuplja neželjene masnoće od nekih drugih dijelova tijela, ali srećom, postoje odlični načini kako jednostavno doskočiti tom problemu. Premda najčešće vježbamo zbog izgleda, samo vježbanje ima brojne dodatne blagodati od kojih su nam najdraže one koje se tiču viška energije i općenito boljeg stanja organizma.

Kao što smo spomenuli, područje trbuha nerijetko je problematično te iako su vježbe vrlo važne, ključno je i ono što unosite u organizam. Ono što predlažemo je da nakon blagdana smanjite unos kalorijski jače hrane te ispravno izbalansirate dovoljan unos ugljikohidrata, masti i bjelančevina, a uz pomoć tjelovježbe još brže dođete do željenih rezultata. Mi smo ovog puta pronašli odličan video trening koji se bazira na vježbama za trbuh, a traje svega 10 minuta, stoga nema nikakvog opravdanja zašto već sutra ne biste s istim i krenuli.

U nastavku potražite trening!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 02.01.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p