FIT

S ovim vježbama ćete vrlo brzo 'istopiti' neželjene kilograme!

Vrsta treninga s kojim nema greške!

Vjerujemo da ste i vi primijetili kako je tjelovježba posebno popularna nekoliko mjeseci prije ljetnog perioda godine. Iako je razlog vrlo logičan, valja istaknuti kako je bilo koja motivacija za vježbanje uvijek dobro došla jer smo sasvim sigurni da će prvi rezultati i brojni drugi benefiti, tjelovježbu ‘preseliti’ i na ostale mjesece u godini. Stoga, ako ste već iskusan vježbač ili tek krećete, pronašli smo odličan trening koji ne traje dugo, no jako brzo i efikasno topi kalorije!

Kao što smo spomenuli, tjelovježba je aktivnost koja je potrebna baš svima i to bez obzira na brojku koju pokazuje vaga ili odraz u ogledalu. Unatoč tome, znamo da su vizualni podražaj i razlika vidljiva oku najbolja motivacija, stoga nije naodmet znati koje to vježbe tope najviše kalorija, a samim time i najbrže daju prve rezultate. Pogađate, radi se o kardio vježbama koje mogu biti poprilično teške i zahtjevne ako ste početnik, ali vrlo brzo je moguće uloviti ritam i nesmetano obavljati baš svaku seriju, dapače, iznenadit ćete se koliko je tijelu i organizmu malo potrebno da usvoji novu rutinu.

Kardio vježbe aktiviraju sve mišiće tijela, poboljšavaju cirkulaciju i općenito stanje organizma te su odličan 'ispušni ventil' nakon napornog i stresnog radnog dana. Spomenuti tip vježbi možete prakticirati  u teretanama ili u udobnosti vlastitog doma, kao i vani na otvorenom, pa predlažemo da se odlučite za mjesto koje vam najviše odgovara i jednostavno krenete. Naravno, ne zaboravite niti na korekciju prehrane ako je ista potrebna te ono najvažnije, izbjegavajte rigorozne dijete jer ključ uravnotežene prehrane je u doziranju količine baš svih skupina namirnica, ovismo o tome želite li izgubiti ili dobiti na kilaži! S kombinacijom takve prehrane i tjelovježbe, ono što garantiramo je da ćete vrlo brzo vidjeti i osjetiti poboljšanje nakon čega ćete se zapitati zašto i prije niste kulturu tjelovježbe uvrstili u svoju svakodnevicu!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 22.06.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p