FIT

S ovim vježbama u svega mjesec dana možete oblikovati struk!

Malo upornosti i volje i sjajni rezultati su tu!

Područje struka je bez imalo razmišljanja brojnim ženama jedan od najvećih problema. Oblik struka nerijetko je posljedica genetike, no uz pomoć određenih vježbi može se oblikovati i prilagoditi građi tijela na atraktivan način. Dobra vijest je što nije potrebno raditi nikakve dugotrajne niti mukotrpne vježbe jer gotovo svaki trening sadrži one koje će pomoći oblikovanju savršenog struka, stoga krenuti možete već danas!

Kako biste postigli izgled struka koji želite, osim same tjelovježbe iznimno je bitna prehrana. Naime, ono što prvenstveno valja je nezdravu hranu zamijeniti nutritivno jakim varijantama. Kao odličan izbor nameće se različito voće i povrće, zdrave žitarice, riba i bijelo meso te balans ugljikohidrata, bjelančevina i proteina.

Nadalje, što se tiče tjelovježbe, kardio vježbe su univerzalni način koji će pomoći istopiti kilograme, no kako biste dodatno pažnju usmjerili na područje struka, ipak će biti potrebno prakticirati jednostavne izolirane vježbe. Lijep i oblikovan struk posljedica je, kao što smo rekli, nekoliko čimbenika, prehrane i tjelovježbe, stoga nikako nemojte isključiti niti jedan jer u tom slučaju finalni rezultat neće biti zadovoljavajuć.

Budući da su vježbe za struk jednostavne i praktične, možete ih izvoditi u udobnosti vlastitog doma, a kako bi vam to što jednostavnije pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili odličan video koji će vam poslužiti kao velika inspiracija!

 

Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 05.06.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p