FIT

S ovim vježbama za stražnjicu vrlo brzo ćete vidjeti rezultate!

Vježbe koje provjereno funkcioniraju!

Iako je proljetni period nerijetko onaj u kojem se odlučujemo za početak vježbanja, zimski dani zapravo su idealan odabir. Naime, želite li imati zavidnu figuru do perioda u kojem nosimo nešto prozračniju odjeću, baš sada je pravo vrijeme da krenete s odgovarajućim vježbama.

Sigurni smo kako ste upoznati s činjenicom da rezultati vježbanja ne dolaze 'preko noći' te da je potrebno puno truda, ali i vremena kako bi se tijelo krenulo oblikovati u željenu formu i upravo zato, jesensko/zimski dani savršen su trenutak kako biste se pokrenuli. Dio tijela koji je velikoj većini svojevrsna bolna točka definitivno je stražnjica. Spomenuti dio vrlo lako nakuplja kilograme, ali i gubi na čvrstoći i elastičnosti, stoga kako biste poboljšali postojeći izgled ili postigli neki potpuno novi, potrebno je prakticirati specijalizirane vježbe. Vježbe za stražnjicu najčešće su sastavni dio svih drugih tipova vježbi, ali u jednom trenutku morat ćete početi s prakticiranjem onih namijenjenih isključivo ovom dijelu tijela. Čvrsta stražnjica zahtijeva nešto statičnije vježbe s većim brojem ponavljanja, ali i one kardio, stoga je kombinacija spomenutih metoda svakako najbolji odabir. Osim samog vježbanja, potrebno je i ostatak dana biti aktivan koliko je to moguće te nikako zanemariti prehranu koja mora biti zdrava, uravnotežena i raznovrsna.

U nastavku smo izdvojili koristan video od svega desetak minuta s jednostavnim vježbama koje zasigurno neće razočarati, već naprotiv, donijeti željene rezultate!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 01.11.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p