FIT

Suzana Moj Trener ima novi fitness izazov s kojim ćete u mjesec dana postići velike promjene!

Omiljeni fit izazov koji ne propuštamo!

Za Suzanu Štimac već ste sigurno čuli jer ova trenerica s dugogodišnjim iskustvom i zavidnim rezultatima iza kojih stoji, uvijek nas iznova motivira za rad na sebi. Iako ističe da tjelovježba nema veze s periodom godine te da bi baš uvijek trebala biti sastavni dio rutine dana, kada ljeto pokuca na vrata, velika većina se ipak odluči na male promjene koje potencijalno vode ka održivim životnim navikama. S tim ciljem, Suzana je pokrenula novi fitness izazov s kojim osim što ćete izgledati bolje, garantirano ćete se tako i osjećati, a to je u konačnici ono najvažnije!

Radi se o fitness izazovu u kojem je glavni fokus uže za preskakanje kao rekvizit. Treninzi su unaprijed snimljeni i postavljeni na zatvorenom Instagram profilu na koji sudionici dobivaju pristup kada uplate članarinu. Izazov uključuje 20 treninga u trajanju od 20 minuta i dodatnih 10 redovnih online treninga u trajanju od 45 minuta koje Suzana ima u ponudi kroz cijelu godinu. Osim treninga, izazov uključuje i jelovnik koji je kreirao nutricionist, a sudionici mogu birati između čak 3 jelovnika - regularnog, vegetarijanskog i gluten free varijante. Isto tako, sudionici imaju pristup profilu 30 dana od započete članarine, a izazov je počeo 30.5., no svi zainteresirani mogu se prijaviti do 1.7.

Koji je cilj ovog ljetnog izazova?

Da se pokrenemo ako već nismo. S estetske strane, trening nam podiže samopouzdanje, osjećamo se dobro u svome tijelu i sigurna sam da ljudi koji redovito treniraju bez obzira jesu li fit ili ne, ne hodaju po plaži u majici ili zamotani u pareo. Kada pričamo o zdravstvenom aspektu, toliko je benefita da ih mogu nabrajati do sutra. Krenite ako već niste i budite neopterećeni i zdravi ovog ljeta i osjećajte se dobro u svome tijelu. Treninzi od 20 minuta dovest će vas do zavidne forme i ljepšeg izgleda.Što je ono nešto što s njime želiš usaditi kod novih, ali i već iskusnih vježbača?

Zdravu naviku i kontinuirano treniranje tijekom cijele godine. Prošla su vremena kada je za trening trebalo sat i pol da bi se postigli rezultati. Dokazala sam kroz svoje dugogodišnje iskustvo i kroz vježbače u dvorani da je dovoljno malo da bi napravili puno za svoje tijelo. Znanost nije isto što i mudrost, probajte, trenirajte svaki dan 20 minuta, 20 dana i vidjet ćete znatne promjene na svome tijelu i na svom mentalnom stanju. Ovaj izazov trebala bi vam biti savršena motivacija i dokaz da ćete u 20 minuta dnevno svakim danom biti bliži svom cilju.

Po čemu se ovaj izazov izdvaja od ostalih?

Od mojih ostalih izaziva je drugačiji po tome što sam uvela vijaču kao rekvizit koji je idealan za topljenje masti, povećanje snage, koordinacije i izdržljivosti. Kad vidite 'vijača' ne okrećite očima i ne komentirajte da to ne možete jer svi možemo sve ako to dovoljno želimo. Prvi trening ćete zapinjati, prekidat, možda i drugi, četvrti ćete preskakati kao kada ste bili klinci. Ne ograničavajte se. Treninzi su intenzivni, jednostavni, kvalitetni i vode vas do brzih rezultata.

Iako su rezultati individualni i ovise o mnogobrojnim faktorima, za koje si ipak sigurna da će se 'dogoditi' svima koji sudjeluju u izazovu?

Sigurna sam da ćete se bolje osjećati u svome tijelu!

Foto: PR
Objavljeno: 01.06.2022. u 10:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p