FIT

Suzana Moj Trener ima novi izazov u kojem u svega mjesec dana tijelo možete dovesti u red!

Još uvijek se stignete priključiti!

Iza nas je najljepši period u godini, onaj blagdanski, a to znači da smo vrlo vjerojatno nešto obilnije uživali u omiljenim delicijama. To možda najvjerodostojnije vidimo na pokojem kilogramu viška, ali i znatno manjoj razini energije, stoga kako biste vratili tijelo u formu, bitno je što prije krenuti s promjenama. U tome će vam najbolje pomoći Suzana Štimac, profesionalna fitness trenerica s dugogodišnjim iskustvom koju sigurno znate pod imenom Suzana Moj Trener.

Naime, Suzana je poznata po svojim dinamičnim i intenzivnim treninzima, no njezina najveća posebnost je jedinstven pristup radu koji je iznimno motivirajući te u konačnici tu kako bi potaknuo na dugoročno vježbanje. Suzana ne radi razliku između početnika i iskusnijih vježbača jer uvijek ističe da se uz volju i trud vrlo lako ‘uhvati korak’, stoga iako na prvi pogled treninzi izgledaju teško i zahtjevno, Suzanini treninzi namijenjeni su svima. Upravo zato, vjerujemo da već znate za novi SMT izazov koji traje mjesec dana, a garantira odlične rezultate pa kako bismo otkrili nešto više o izazovu, u nastavku smo porazgovarali s trenericom!

Reci nam koja se priča krije iza novog izazova?

Novogodišnje odluke, novogodišnji izazov. Ne oduzima puno vremena, pokreti su jednostavni, nema rekvizita, cure koje izvode vježbe to rade perfektno i svatko tko pogleda dobije volju jer žele postići takvu formu. Ovim izazovom želim pokazati ljudima da je dovoljno pola sata dnevno odvojiti za sebe kako bi se osjećali dobro u svome tijelu.

U čemu se ovaj trenutni razlikuje od prethodnih?

Ovaj izazov je kombinacija svih prijašnjih. Treninzi traju do pola sata i dobijete plan prehrane u trajanju od 28 dana. Kroz ovaj izazov dobijete sve što vam je potrebno za dobre temelje da vam trening i zdrava prehrana uđu u dnevnu rutinu. Trening, prehrana, podrška - potrebno je samo još malo vaše dobre volje i za 28 dana ste na cilju ili barem na dobrom putu.

Ono što vježbače uvijek zanima, a pogotovo početnike, koliko su vježbe izazovne?

Vježbe su vrlo jednostavne, ali se izvode u određenom tempu. Svatko ih može izvesti, ali možda neće napraviti isti broj ponavljanja kao i cure na videu, ali zato ste krenuli trenirati i do kraja izazova radit ćete jednako kao i one.

Budući da je izazov online, što je potrebno imati od opreme kako bi se kvalitetno 'popratio'?

Osim pola sata slobodnog vremena i dobre volje, nije potrebno apsolutno ništa. Od rekvizita koristimo u par treninga stolicu koju svi vjerujem imamo doma i papirnati ručnik s kojim ćemo osim što treniramo, i malo uglancati pod.

Iako je ovo pitanje čiji odgovor ovisi o mnogo faktora, dosta nezahvalno, što bi istaknula kao sigurne rezultate svih vježbača koji uspiju završiti izazov?

Svoju kondiciju podignu na zavidan nivo i dobro se osjećaju u svome tijelu - to je ono što mogu garantirati kao rezultat. Teško je opisati osjećaj nakon treninga i dok ne krenete to ne znate, ali vjerujte mi, jako je lijep.

Može li se još uvijek prijaviti na izazov iako je službeno započeo 1.1.?

Izazov je službeno počeo 1.1., ali dopustili smo ljudima da malo dođu sebi tako da će prijave biti otvorene do 15.1. Prijave primamo na mail suzanamojtrener@gmail.com. Pokrenite se i učinite u ovoj godini nešto dobro za svoje zdravlje!

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.01.2022. u 09:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p