FIT

SuzanaMojTrener ima novi ljetni izazov koji traje svega 15 minuta, a daje sjajne rezultate!

Izazov koji je kao stvoren za vježbanje na godišnjem odmoru!

Sezona je godišnjih odmora, a to uglavnom podrazumijeva beskonačno izležavanje na plaži, uživanje u gastro delicijama i ispijanju najdražih koktela, no ipak, iako nam je odmor u fokusu, ne smijemo zaboraviti na svoje zdravlje i tijelo. Nešto laganiji tempo svakako je poželjan, ali ono što predlažemo je da ostanete u formi kako biste na jesen s lakoćom nastavili gdje ste stali, a to je moguće uz svega 15 minuta dnevno, što je, možemo se složiti - vrijeme koje baš svatko može izdvojiti!

Bez milosti, ali s rezultatima - njezina je mantra. Bilo da radi na snazi ili izdržaju, Suzana Štimac poznatija kao SuzanaMojTrener prilično je jasna u prioritetima - glavni je konstantna fizička aktivnost koja na kraju krajeva utječe i na psihičku. Dovoljan je samo jedan scroll po njezinom Instagram profilu koji broji više od 20 tisuća pratitelja da shvatite kako ova trenerica doista živi za sport i fitness, a kao drugo da ima pravu vojsku obožavatelja koji je prate u stopu. Zaslužna je za savršene linije brojnih Hrvatica, no prije svega - ona je predana majka i prava žena lavica koja je podigla na noge dvije kćeri koje s njom u dnevne obveze kreću vrlo rano! Bude se u 4:20 ujutro!‘Stigli su nam godišnji odmori i da nemamo taj osjećaj krivice, kratak trening nakon buđenja dat će nam osjećaj da smo produktivniji i poradit ćemo na svom samopouzdanju. Ako trenirate tijekom godine ti kratki i intenzivni treninzi održat će našu formu i nećemo nakon godišnjeg biti na početku nego ćemo nastaviti tamo gdje smo stali. Ako ste pak od onih koji ne treniraju, ovaj izazov je idealna prilika da za vrijeme godišnjeg kada imate vremena posvetite 15 minuta u danu sebi i uvedete u svoj život novu zdravu rutinu. Vjerujte mi, nećete požaliti. Mnogi su uz dugo nagovaranje krenuli s treninzima nakon buđenja i svakodnevica im je postala puno ljepša. Napravite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje i krenite. 15 minuta izgleda malo, a opet je puno više od ničega. Što možete očekivati? Upalu mišića, navalu hormona sreće i kroz 10 dana prvo ocrtavanje mišića, ako još uz to malo korigirate prehranu imat ćete i koji kg manje na vagi. Osjećajte se dobro u svojoj kozi i trenirajte. Sretnooo!’- ističe Suzana koja nam je ujedno i otkrila nekoliko fitness lekcija koje će dobro doći već aktivnim vježbačima, ali i onima koji tek kreću!Suzana ističe kako je jako bitno jednostavno pokrenuti se, bez prevelikih priprema, a cilj svakog trenera jest motivirati ljude na taj prvi korak, odnosno da osjete dobar osjećaj nakon treninga i nadati se da će nastaviti trenirati. Zatim, nešto kraći ljetni izazovi svakako su dobar početak jer ne oduzimaju puno vremena, a daju prve rezultate koji će svakako poslužiti kao odlična inspiracija za dalje. Naravno, bitna je prehrana koja valja biti izbalansirana i bez velikih drastičnih rezova koji dugoročno nemaju rezultat, a dobro je poznato da je cijeli ovaj proces lakše prolaziti u dvoje, stoga Suzana predlaže da pronađete partnera i zajedno krenete u ljetnu fit avanturu i to po mogućnosti na otvorenom jer vježbanje na svježem zraku poseban je sjećaj, pogotovo imate li usput i pogled na more.

Ljetni SMT ljetni izazov uključuje deset treninga od svega 15 minuta, prijave su online, a program počinje 1. kolovoza i i prijaviti se možete sve do 1.rujna.

Sve dodatne detalje saznajte putem službenog IG profila!

Foto: PR
Objavljeno: 29.07.2022. u 12:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p