FIT

Trčanje je tjelovježba koju ćete obožavati!

Jednostavan način dolaska do fit forme!

Stresan posao i užurbani način života nerijetko su razlozi zbog kojih pati naš izgled, ali i organizam. Kako biste svakodnevne zadatke i obaveze obavljali s lakoćom u svakodnevni raspored prijeko potrebno je uvrstiti tjelovježbu koja će pokrenuti vaše tijelo, a kao krajnji rezultat ponuditi odličan izgled u kombinaciji s fantastičnim osjećajem.

Iako smo sigurni da znate, nije naodmet ponoviti kako je fizička aktivnost ključ uravnoteženog tijela i uma te iako nam svakodnevne obaveze nerijetko ne ostavljaju dovoljno vremena za tjelovježbu, dobra vijest je što postoji velik broj načina koji su zanimljivi, ali i zabavni. Trčanje bez imalo razmišljanja zauzima sam vrh omiljenih načina tjelovježbe, a zašto je to tako leži u činjenici kako je riječ o vrsti koja ne iziskuje nikakvu dodatnu opremu osim kvalitetnih tenisica i odvija se na otvorenom prostoru, odnosno zraku što je uvijek velik plus i prednost pred onim zatvorenim. Nadalje, trčanje aktivira mišiće cijelog tijela s naglasakom na mišiće nogu i stražnjice, ali ono zbog čega je trčanje omiljeno definitivno je mogućnost brzog gubitka masnih naslaga.

Trčanje je odlična kardio vježba s kojom ćete u kraćem periodu vidjeti prve rezultate, ali naravno kako bi pokazala sve svoje beneficije potrebno je biti ustrajan i održavati kontinuitet jer samo tada rezultati će doći u punini, a vi ćete u potpunosti biti zadovoljni. Premda se čini kako svi znamo trčati, postoje određene tehnike koje će vam pomoći da trčite učinkovitije, ali i spriječite nastanak potencijalnih ozljeda. Što se tiče vremena u kojem ćete prakticirati trčanje, predlažemo da to bude ujutro ili navečer kako biste izbjegli 'težinu' sredine dana i s energijom odradili trening. U nastavku smo izdvojili koristan video koji govori o pravilnom načinu trčanja, stoga vjerujemo da će vas motivirati da već sutra odvojite sat vremena za ovaj odličan i koristan trening.

Objavljeno: 14.10.2019. u 12:15

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p