FIT

Trening koji traje samo 10 min, a istovremeno učvršćuje stražnjicu, noge i trbuh!

Idealan za ljetne dane!
Nalazimo se u ljetnom periodu godine, a to znači da nam je na pameti jedino uživanje u suncu i izležavanje na plaži. Ipak, nije naodmet u danu ostaviti vremena za tjelovježbu koja ovog puta traje jako kratko, a daje sjajne rezultate koji će vas sigurno potaknuti da nastavite dalje i osim fit izgleda, osjećate se sjajno! 

Ako ste mislili da trening od svega 10 minuta ne postoji, moramo vas razuvjeriti i reći da smo pronašli jedan koji će vas poprilično preznojiti. Naime, riječ je o treningu kojeg možete pronaći na You Tube kanalu Fitness Blender, a koji je namijenjen učvršćivanju područja stražnjice, nogu i trbuha. Ovaj trening je vrlo statičan i to znači da jedino što vam treba je prostirka, no samo zato što je riječ o ‘mirnijim’ vježbama nemojte misliti da iste nisu i više nego zahtjevne.

Vježbe izdržljivosti poput ovih zahtijevaju i točnu formu, odnosno radite li nešto polovično, željeni rezultat se neće pojaviti. Isto tako, prije ovog kratkog treninga ne smijete zaboraviti na klasično zagrijavanje koje će spriječiti potencijalne ozlijede. Stoga, izdvojiti u zbroju 15-20 minuta u danu za vlastito tijelo zbilja nije puno i upravo zato predlažemo da s ovim kratkim, ali vrlo korisnim treningom krenete već danas! 

U nastavku potražite video!
Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 17.07.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p