FIT

Trening od samo 30 minuta koji topi kilograme u tren oka!

Idealna opcija za povratak u formu nakon ljeta!

Nakon ljetnog godišnjeg odmora nije rijetkost nakupiti nekoliko kilograma viška kojih se potom nikako ne možemo riješiti. Ipak, uz korekciju prehrane i uvođenje tjelesne aktivnosti u svoju svakodnevicu, sve je moguće i to vrlo jednostavnim koracima čiji rezultati sigurno neće razočarati, već naprotiv!

Kao što smo spomenuli, tijekom ljeta uglavnom svi nakupimo tih nekoliko kilograma viška koji nam zadaju 'probleme', ali s pravilnom tjelovježbom sve je jako jednostavno brzo vratiti 'na staro'. Mi predlažemo sljedeće, ujutro prije posla ili obaveza koje imate, izdvojite pola sata za brzo hodanje ili lagano trčanje, ovisno o tome u kakvoj ste formi, a zatim odradite kvalitetan kardio trening koji neće oduzeti puno vremena, a ponudit će zadovoljavajuće rezultate. Naime, kardio trening od svega 30 minuta je intenzivan način tjelovježbe koji aktivira sve skupine mišića, potiče gubitak masti i kalorija što u konačnici dovodi do mršavljenja. Naravno, pritom ne zaboravite korigirati prehranu, odnosno biti u kalorijskom deficitu. 

Iako trening kod kuće na prvu zvuči sjajno jer imate osjećaj da ga možete odraditi bilo kad i u potpunosti prilagoditi sebi, radi se o dvosjeklom maču, odnosno ako si ne zadate točno vrijeme baš kao da idete na trening u teretanu, postoji vjerojatnost da kućni trening uskoro krenete preskakati, a to definitivno želimo izbjeći. Upravo zato, odredite točno vrijeme kada ćete svaki dan vježbati i tada možete biti sigurni da ćete brzo steći naviku i kontinuitet.

Kako bi vam vježbanje kod kuće što jednostavnije pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili odličan kardio trening s kojim ćete ubrzo vidjeti prve rezultate!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 28.08.2022. u 21:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p