FIT

Trening od samo 30 minuta zbog kojeg možete bez grižnje savjesti uživati u blagdanskim delicijama!

Vrijeme koje baš svatko može izdvojiti u danu!

Trenutno se nalazimo u periodu godine koji je poznat po nešto obilnijem uživanju u najdražoj blagdanskoj hrani. Tako su fritule, ukusne kobasice, kolači i slične delicije sastavni dio našeg menija čije ‘posljedice’ nerijetko vidimo nakon Nove godine kada poželimo odjenuti najdražu haljinu koja ocrtava nekoliko kilograma viška. Iako razloga za paniku nema, imamo rješenje kako doskočiti tom ‘problemu’ i to uz pomoć kraćeg treninga koji će vas održavati u formi!

Iako se za vježbanje u većini slučajeva odlučujemo kad već pređemo željenu kilažu, zapravo je riječ o navici koja bi trebala biti sastavni dio naše svakodnevice. Naime, vrlo brzo nakon što krenete, uz nešto bolji izgled, primijetit ćete i brojen druge benefite no s obzirom na to da znamo koliko je teško pronaći motivaciju, možda vas baš želja da uživate u hrani, a pritom i dobro izgledate, ovog puta potakne.

Ipak, to ne znači da možete jesti neumjerene količine kalorične i nezdrave hrane, već je ključ u pronalasku balansa i osluškivanju organizma te treninga koji će tijelu pomoći da brže sagorijeva masti i oblikuje mišiće. U tom slučaju, kardio varijante pokazale su se najboljim odabirom, a mi smo pronašli sjajan trening kojeg možete prakticirati iz udobnosti vlastitog doma, a koji traje svega 30 minuta. U tih 30 minuta dajte sve od sebe i nemojte se obeshrabriti ako na početku ne možete pratiti tempo jer ćete se i sami iznenaditi koliko je malo potrebno da uđete u novu rutinu i vrlo brzo primjetite sjajne prve rezultate kao motivaciju za dalje!

U nastavku donosimo trening!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 08.12.2021. u 12:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p