FIT

Trening od svega 15 minuta koji čini čuda za stražnjicu!

Jednostavne vježbe koje daju rezultate!

Ne tako davno, mnogi od nas odlučili su 'nakon Nove' krenuti s nešto zdravijim načinom života koji uključuje tjelovježbu. Ipak, nismo se niti okrenuli, a ožujak je pred vratima, što ujedno znači da ćemo vrlo brzo uskočiti u lepršave haljinice i općenito laganiju odjeću koja ističe našu liniju pa kako bismo bez previše muke i nezadovoljstva dočekali taj trenutak, baš sad je pravo vrijeme za početak vježbanja.

Nije potrebno dodatno napominjati koliko je tjelovježba važna bez obzira na to jeste li zadovoljni svojom linijom ili želite izgubiti nekoliko kilograma viška. Budući da smo zimi 'obučeni', toplije razdoblje najčešće je razlog za nezadovoljstvo vlastitim izgledom, a ponajviše su u fokusu neke od najproblematičnijih ženskih točaka. Uz trbuh i noge, to je svakako stražnjica, dio tijela za koji svaka žena želi da izgleda fit. Iako su vježbe za stražnjicu dio gotovo svakog primjerice kardio programa, kako biste postigli najbolji rezultat potrebno je prakticirati izolirane, odnosno ciljane vježbe isključivo za to područje. To u praksi znači da uz klasičan trening koji radite, morate odvojiti još neko vrijeme unutar kojeg ćete raditi posebne vježbe za stražnjicu. Bez obzira na to što se ovo sada može činiti kao dupli trening, nema mjesta panici jer postoje odlični programi za učvršćivanje stražnjice koji ne oduzimaju puno vremena, a budete li ustrajni i redoviti, daju i više nego sjajne rezultate.

Kako bismo vas potaknuli na pozitivnu promjenu, u nastavku smo izdvojili odličan video za učvršćivanje stražnjice koji traje svega 15 minuta, a koji možete izvoditi i u udobnosti vlastitog doma!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 27.02.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p