FIT

Trening od svega 20 minuta koji provjereno topi masne naslage u kratkom periodu!

Odličan trening kojeg morate probati!

Unatoč tome što znamo da je tjelovježba svojevrsna kultura življenja koju bi trebali prakticirati neovisno o dobu godine, s dolaskom nešto toplijih mjeseci nije nikakva rijetkost izgubiti samopouzdanje jer smo nezadovoljni s izgledom tijela. Srećom, za dobre odluke nikad nije kasno, stoga još uvijek stignete napraviti sjajne rezultate i zablistati na plaži!

Kada govorimo o treninzima koji su apsolutni favorit što se tiče sagorijevanja kalorija i topljenja masnih naslaga, kardio i HIIT su odabiri s kojima zaista nema greške. No, ovog puta naša pažnja usmjerena je samo ka HIIT treningu koji je karakterističan po kratkim, ali intenzivnim serijama uz kratke pauze. Na taj način tijelo povećava mišiće snage, sagorijeva kalorije te potiče odličnu formu i izdržljivost. Ovakav tip treninga je na početku iznimno težak, pogotovo ako neko vrijeme niste vježbali, no dovoljno je svega tjedan dana kako bi naše tijelo i organizam ušli u neki novi ritam i prilagodili se.

Naravno, uz trening je potrebno korigirati prehranu ukoliko u organizam ne unosite sve potrebne nutrijente. To znači da je idealno jesti nemasno meso i ribu, zdrave ugljikohidrate, masti i bjelančevine, sezonsko voće i povrće te dovoljan unos tekućine uz obraćanje pažnje na kalorijski deficit. Osim vode, možete piti i biljne čajeve koji su nerijetko vrlo ukusni. I tada, kada ste izbalansirali prehranu, potrebno je odvojiti svega 20 minuta dnevno za trening koji će donijeti brojne benefite, a vrlo brzo dati i prve motivirajuće fizičke rezultate zbog kojih ćete sigurno s osmjehom na licu nastaviti dalje.

U nastavu smo izdvojili sjajan trening poznate online trenerice s kojim ćete postići odlične rezultate, a kojeg možete izvoditi kod kuće!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 11.06.2021. u 11:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p