FIT

Trening za cijelo tijelo koji provjereno topi centimetre!

Idealan za ljetne dane!

Zakoračili smo u najdraži dio godine, onaj ljetni i moramo priznati kako nam je na pameti samo beskrajno izležavanje na plaži i uživanje u omiljenom društvu. Ipak, iako je ljeto hedonistički period kojeg ne želimo s ničim ‘kvariti’, tjelovježba je ipak nešto što na što ne bismo trebali zaboraviti.

Možda se tako ne čini, no ljetni mjeseci su period u kojem nije rijetkost nakupili nekoliko kilograma viška i upravo zato kako biste nesmetano uživali u najdražim zalogajima, potrebno je nastaviti trenirati. Naravno, izgled nije jedina motivacija, već i općenito bolji osjećaj, veća izdržljivost i kondicija te zadovoljstvo samim sobom. S obzirom na to da znamo koliko je teško ljeti ostati aktivan i dosljedan, pronašli smo sjajan video trening koji traje svega 20-ak minuta, a koji provjereno daje izvrsne rezultate. Naime, riječ je o nešto intenzivnijem kardio treningu koji ne potražuje nikakvu dodatnu opremu, već bazičnu odjeću, tenisice i prostirku za vježbanje. Upravo zbog svog kraćeg trajanja nepogrješiv je odabir za ljetni period, a možemo se složiti da je 20 minuta vrijeme koje baš svatko može izdvojiti u danu kako bi napravio nešto dobro za svoje tijelo.

Stoga, kako bismo vas motivirali, u nastavku donosimo video te predlažemo da s vježbanjem koje neće oduzeti puno vremena, a daje rezultate, krenete već danas!

Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 13.07.2021. u 13:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p