FIT

Trening za cijelo tijelo koji traje samo 20 minuta, a provjereno topi masne naslage!

Pravi je trenutak da krenete s tjelovježbom!

Zakoračili smo u proljetni period godine, a to znači da je na redu nešto fluidnija odjeća koja nerijetko otkriva tih nekoliko zimskih kilograma viška. Ipak, panici mjesta nema jer postoji jednostavan način kako liniju dovesti u željenu formu, a uključuje malo discipline, dobar trening i uravnoteženu, raznovrsnu prehranu!

Naravno, izgled nikako ne bi trebao biti jedina motivacija zašto krećemo s tjelovježbom jer je to samo jedan od benefita fizičke aktivnosti. Ako do sada niste vježbali ili ste pak napravili kratku pauzu, odličan osjećaj koji tjelovježba pruža, zasigurno će fizički izgled skinut s trona zašto uopće krećemo, a jednom kad krenete, možete iti sigurni da ćete uvijek uspjeti odvojiti vrijeme za sebe u danu i posvetiti se ovoj važnoj stavci. Upravo zato, s obzirom na to da znamo koliko je svakodnevica užurbana, pronašli smo odličan trening za cijelo tijelo koji traje sva 20-ak minuta, a provjereno daje sjajne rezultate. Također, predlažemo da uz trening pokušate što više šetati te ne bi bilo loše navečer, prije spavanja prakticirati dužu šetnju.

Isto tako, bez obzira na to želite li izgubiti, zadržati ili pak povećati trenutnu kilažu, prehrana je vrlo važna te ista mora biti raznovrsna i uravnotežena, što znači da se jede sve, ali u prilagođenim količinama, ovisno o onome što želite postići. Stoga, kako bismo vas motivirali, u nastavku donosimo video trening koji možete odraditi kod kuće te predlažemo da krenete već danas jer prvi rezultati koji su sjajan motivacija za dalje - dolaze jako brzo!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 03.04.2022. u 12:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p