FIT

Trening za stražnjicu koji traje 10 minuta i ne uključuje čučnjeve!

Metoda koju želimo isprobati što prije!

Kada govorimo o dijelovima tijela za koje želimo da su fit i zategnuti, stražnjica se definitivno nalazi visoko na listi prioriteta. Ipak, uz tjelovježbu jako je bitna i prehrana te generalno aktivniji način života koji će dati pozitivne rezultate, potaknuti bolje raspoloženje, a naravno neće izostati niti atraktivan izgled.

Stražnjica je dio tijela koji je u većini slučajeva uključen u različite vrste vježbi. Tako mišići stražnjice rade i prilikom kardio vježbi, vježbi snage i sličnih metoda. Unatoč tome, želite li maksimalan rezultat valja se okrenuti i vježbama koje akcentiraju samo stražnjicu, a iako su čučnjevi najčešća asocijacija, postoje i brojne druge metode koje su učinkovite i djelotvorne. Naime, sukladno trenutnoj situaciji i poprilično nedorečenim mjerama, ono što mi predlažemo je da vježbate vani na zraku ili u udobnosti vlastitog doma. Naravno, uz samu vježbu ne zaboravite na prehranu koja je također ključan element dolaska do željene linije,  a jednom kada pomirite tjelovježbu i prehranu, zadovoljavajući rezultat nikako neće izostati.

Kako bismo vas što prije potaknuli da i sami napravite promjenu u životu, u nastavku smo izdvojili odličan video koji prikazuje vježbe za stražnjicu bez čučnjeva za koje ne sumnjamo da daju odlične i brze prve rezultate!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 14.10.2020. u 11:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p