FIT

Vježbanje u paru kao nešto zabavniji način tjelovježbe

Znamo kako nešto kvalitetnije iskoristiti zajedničko slobodno vrijeme!

Iako smo si početkom godine dali svečano obećanje kako će ovo biti godina naše najbolje fit forme, početni entuzijazam sada već poprilično stagnira, pa su tako sve rjeđi dani u kojima smo zaista fizički aktivni. Naše i inače nezdrave navike, poput nedovoljnog kretanja, dodatno je osnažila sama pandemija, zbog čega svaki slobodni trenutak provodimo kod kuće, uglavnom sjedeći...

Održavati motivaciju za vježbanjem, pored pravilne prehrane, zasigurno je jedan od najvećih izazova u fitness svijetu. Kako se često događa da na tom putu jednostavno odustanemo ono što je važno jest naučiti se što bolje prilagoditi novonastaloj situaciji te iz nje izvući maksimum. Tako odlaske u teretanu vrlo lako možete zamijeniti treniranjem kod kuće, a u čemu ćete sigurno ostati dosljedni ako svakodnevno treniranje pretvorite i u vrijeme u kojem ćete provesti nešto kvalitetnije druženje sa svojom boljom polovicom. Zajedničko treniranje je zapravo sjajna ideja jer smo ponekad spremniji pridržavati se obećanja koje smo dali nekome drugome te ga ne želimo u tome izvjetriti, nego kada to napravimo prema sebi samima.

Tako ćete u paru sigurno duže ostati motivirani za treniranje, ali i nešto kvalitetnije odraditi sam trening jer je drugačije kada u neposrednoj blizini imate publiku koja vas promatra dok vježbate, a što je jedan od razloga zašto ponekad smatramo da su odlasci u teretanu učinkovitiji od treniranja kod kuće, gdje nas nitko 'ne gleda'. U nastavku smo izdvojili jedan sjajan trening koji je kao stvoren za odraditi u paru, a u kojem možete izgubiti i do 1000 kalorija, stoga smo sigurno da će uz upornost i redovito treniranje, rezultati vrlo brzo postati vidljivi!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 19.03.2021. u 14:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p