VJEŽBANJE

Najbolje vježbe koje pomažu u borbi protiv celulita

Odlične vježbe za fit izgled!

Na spomen celulita, velika većina žena za njegov nastanak krivi prehranu, no činjenica koja se nerijetko zanemaruje jest ta kako manjak tjelovježbe igra veliku ulogu u njegovu nastajanju. Naime, nastanak celulita nema veze s tjelesnom težinom, već s vrstom prehrane i tjelovježbom, pa kako biste se učinkovito riješili ove neugodne pojave, u svoju rutinu potrebno je uvrstiti ne pretjerano zahtjevne, a opet korisne vježbe koje će dati iznimno pozitivne rezultate.

Ljetni period je onaj koji provodimo u kratkim hlačicama i badićima, a upravo takvi outfiti otkrivaju najveći dio tijela, a samim time i sve nepravilnosti koje su se zimi vješto skrivale ispod slojeva odjeće. Kako biste uspješno krenuli u borbu protiv celulita potrebno je regulirati prehranu, ali i početi s tjelovježbom jer nažalost, jedno bez drugog ne ide i samo tako ćete postići zadovoljavajuće rezultate.

Koje vježbe odabrati za uklanjanje celulita?

Kada govorimo o vježbama koje su najbolji odabir za razbijanje naslaga celulita, prvo mjesto svakako zauzimaju one kardio, ali i one nešto statičnije jer se pri takvim vrstama vježbi tijelo znoji i troši kalorije te sagorijeva masti. Iako neugodna, celulit nije rijetka pojava te nimalo ne morate očajavati ako ovo ljeto niste dočekali u fit formi jer to samo može biti znak da već sada krenete s vježbama koje će osim rješavanja celulita, imati pozitivan učinak i na čitavo tijelo i organizam. Također, teretanu možete zamijeniti vježbanjem na otvorenom uz miris mora ili u udobnosti vlastitog doma, a kako bi vam to što lakše i bolje pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili koristan video koji će vam zasigurno biti koristan.

Objavljeno: 10.08.2023. u 11:36
Tagovi: Celulit

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p