FIT

Vježbe s bučicama za jednostavno oblikovanje nogu i stražnjice!

Bazična oprema za ugodan trening kod kuće!

Zakoračili smo u blagdanski period godine, a to nerijetko znači i nešto intenzivnije opuštanje u ukusnim delicijama kojih se ne želimo odreći. Ipak, veća količina hrane vrlo često ima nekoliko neželjenih posljedica, a to može biti višak kilograma ili pak lošiji tonus određenih dijelova tijela, pa kako biste to izbjegli predlažemo da svakako u svoju dnevnu rutinu uključite jednostavne vježbe za koje su vam potrebne jedino bučice.

Moramo priznati da ne postoji ništa ljepše od ukusnog zalogaja u omiljenom društvu, ali ono što nas posebno veseli je činjenica da u tim istim zalogajima možemo uživati bez imalo grižnje savjesti, a sve uz pomoć ključnih vježbi. Vrlo je česta percepcija kako je vježbanje aktivnost koja oduzima puno vremena te iako ovisi o tome u kakvom se fizičkom stanju nalazite, zapravo je riječ o kratkom periodu u danu koju može izdvojiti baš svatko. Imate li višak kilograma, iste je najprije potrebno izgubiti kako biste krenuli s ciljanim oblikovanjem određenog dijela tijela, no ako ste zadovoljni s kilažom i želite poraditi na tonusu, vježbe s bučicama nameću se kao sjajan odabir.

Bućice su vrlo povoljne i neće osiromašiti kućni budžet, a ono što dobijete zauzvrat je odlična zategnuta linija tijela. Mi smo ovog puta fokusirali noge i stražnjicu, dijelove tijela koji su mnogim ženama 'bolna točka', no rješenje je vrlo jednostavno i uključuje malo upornosti i ustrajnosti. Budući da su teretane u ovom trenutku zatvorene, ne preostaje ništa nego primjerice trčanje na zraku, ali i prakticiranje učinkovitih vježbi u udobnosti vlastitog doma, a kako bi vam to što jednostavnije pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili odličan video koji uključuje bučice, a namijenjen je učvršćivanju nogu i stražnjice.

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 16.12.2020. u 11:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p