FIT

Vježbe s kojima ćete vrlo brzo učvrstiti unutarnju stranu bedara!

Vježbe koje daju rezultate!

Iako ljeto i dalje službeno nije završilo, nešto hladniji dani pobrinuli su da ne zaboravimo kako jesen samo što nije stigla što ujedno znači da je idealan trenutak kako biste se vratili uobičajenim navikama, a nakon ljetnog odmora i bezbrižnosti, tjelovježba je bez razmišljanja prva na listi prioriteta!

Kada govorimo o problematičnim dijelovima ženskog tijela, možemo se složiti kako su bedra jedno od onih o kojima s najviše govori i raspravlja. Fit bedra su čvrsta i tonirana, a taj izgled možete postići jedino vježbanjem i zdravom prehranom. Izgled bedara također ovisi i o genetici, pa tako postoje žene s prirodno tanjim ili nešto popunjenijim bedrima, no ipak svaka se mogu oblikovati onako da budemo zadovoljni i samopouzdani.

Uobičajen mit kojeg često čujemo glasi kako žene s tanjim bedrima ne moraju vježbati, no moramo vas razočarati i reći da, kako bi učvrstile tkivo te postigle sjajan i atraktivan izgled, žene sa spomenutim tipom bedara također moraju tjelovježbu uvrstiti u svoju svakodnevicu. Iako su noge, pa tako i područje bedara, gotovo uvijek uključenje u bilo koji aspekt tjelovježbe, postoje specijaliziranje vježbe namijenjene isključivo bedrima pomoću kojih ćete lakše postići željene rezultate. Vježbe za bedra najčešće su vježbe snage i izdržljivosti, no nije im stran niti kardio, stoga se na početku pripremite na upale mišića, no ipak krajnji rezultat bit će vrijedan prvotne neugodnosti.

U nastavku potražite koristan video s kojim možete krenuti već danas!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 04.09.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p