FIT

Vježbe za lijepo i ženstveno oblikovana leđa koje traju samo 15 minuta!

Odlične vježbe nakon kojih ćete brzo vidjeti prve pomake!

Sigurni smo da se možemo složiti kako kada govorimo o tjelovježbi, fokus imaju određeni dijelovi tijela. To su dakako noge, stražnjica i trbuh, ali isto tako, jednako pažnju valja posvetiti i leđima. Prakticiranjem vježbi za leđa prije svega popravljate držanje, umanjujete bolove, a zatim naravno, dobivate i lijep te atraktivan izgled, stoga nema baš nikakvog razloga da već danas ne krenete!

Trenirate li primjerice kardio ili HIIT trening, vježbe za leđa sastavni su dio svakog programa, ali ipak ne u dovoljnoj mjeri i upravo zato nije naodmet izdvojiti još malo vremena za njih. Naime, vježbe za leđa su nešto statičnije, a bazirane su na više ponavljanja. Naravno, osim lijepo oblikovanih leđa, spomenuti tip vježbi poboljšava opću kondiciju i izdržljivost te prilikom izvođenja uključuje i neke druge dijelove tijela. Isto tako, budući da je riječ o vježbama koje nije potrebno izvoditi svakodnevno, a traju svega 15 minuta, predlažemo da tri puta tjedno odvojite vrijeme za njih i u kombinaciji s klasičnim treningom vrlo brzo uživate u prvim sjajnim rezultatima koji će biti odličan poticaj i motivacija za dalje.

A kako bismo vam pomogli prilikom odabira najboljih vježbi, u nastavku smo izdvojili odličan video trening koji ne traži nikakvu dodatnu opremu i kojeg možete izvoditi u udobnosti vlastitog doma!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 11.07.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p