FIT

Vježbe za noge i stražnjicu koje traju svega 10 minuta, a daju odlične rezultate!

Provjerene vježbe s kojima nema greške!

Kada govorimo o tjelovježbi, možemo se složiti da je riječ o rutini koja to vrlo teško postaje. Razlog zašto je to tako nerijetko se krije u manjku motivacije, ali i vremena jer živeći u užurbanom tempu u kojem nam svakodnevica ne dopušta dovoljno minuta za posvećivanje samom sebi, idealan odabir su vježbe koje možete izvoditi kod kuće, traju kratko, a vrlo su učinkovite!

Iako se to ponekad na prvi pogled ne čini tako, naš dom prepun je detalja koji nam uvelike mogu pripomoći u vježbanju. Naime, jeste li znali da je stolac sjajan saveznik u postizanju fit i zategnutih nogu, ali i čvrste stražnjice? Upravo su vježbe koje uključuju običan stolac one koje će vrlo brzo dati zadovoljavajuće prve rezultate koji će biti i više nego dobra motivacija za dalje.

Što se tiče tipa vježbi za noge i stražnjicu koje uključuju stolac, riječ je o statičnim varijantama koje zahtijevaju više ponavljanja. Isto tako, jako je važno napomenuti kako je prilikom izvođenja ovih, ali i svih drugih vježbi, iznimno bitna forma, odnosno važno je da baš svaku vježbu izvodite potpuno pravilno. Ukratko rečeno, to su najčešće iskoraci dok je jedna noga na stolcu ili vježbe na leđima koje uključuju podizanje abdomena što posljedično oblikuje noge i stražnjicu. Sjajna vijest je i ta što ove vježbe mogu izvoditi početnici, što znači da nema baš nikakvog razloga kako već sutra ne biste krenuli s ovom funkcionalnom metodom i vrlo brzo zablistali na najbolji mogući način te tjelovježbu uvrstili u svoju svakodnevicu!

U nastavku potražite odličan video s vježbama za noge i stražnjicu koje uključuju na stolcu!

Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 08.07.2022. u 15:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p