FIT

Vježbe za noge koje vrlo brzo daju odlične rezultate!

Za bezbrižno 'uskakanje' u proljetne haljine!

Pred nama je proljetni period godine, a to znači da uskoro dolazi vrijeme kada će oversized kapute i džempere zamijeniti lepršave haljine i suknje. Isto tako, to podrazumijeva da će naše noge biti nešto izloženije pogledima, a kako bi bez imalo problema nosili prekrasne proljetne outfite, sada je pravi trenutak da poradite na liniji ako ste tijekom hladniji mjeseci nešto više uživali u omiljenim zalogajima.

Sigurni smo da ste upoznati s činjenicom kako preko zime nije rijetkost 'dobiti' nekoliko kilograma viška. Ipak, kao što smo spomenuli, pred nama su sve topliji dani pa kako ne biste bili u 'problemu', predlažemo da već danas krenete s nešto aktivnijim način života i usvojite sitne, ali značajne pozitivne promjene. Kod većine žena tih nekoliko kilograma viška najprije se vidi 'u nogama', ali očajavanju nema mjesta jer postoje sjajne i praktične vježbe koje možete izvoditi i u udobnosti vlastitog doma te ne iziskuju puno vremena. Riječ je o izoliranim vježbama za noge koje će učvrstiti tkivo, ali i potaknuti sagorijevanje kalorija.

No, uz same vježbe vrlo je bitno prilagodili prehranu te ju bazirati na zdravim sezonskim namirnicama. U tom slučaju prvi rezultati bit će vidljivi vrlo brzo, ali i poslužiti kao motivacija za dalje te konačno dolaženje do finalnog cilja. Iako su trenutno epidemiološke mjere dozvolile otvaranje teretana, svjesni smo da nam svakodnevica katkad ne ostavlja dovoljno vremena za odlazak, ali upravo zato u nastavku smo izdvojili sjajan video s vježbama za noge koje, kao što smo spomenuli, možete izvoditi kod kuće!


Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 15.02.2021. u 11:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p